Specialerbjudande till boende i Karlatornet

Förvandla din bostad i Karlatornet till en elegant oas med platsbyggd inredning från Stiligt! Vårt exklusiva men prisvärda urval av skräddarsydda lösningar gör det möjligt för dig att uppgradera din lägenhet på ett unikt sätt. Oavsett om du behöver en rymlig walk-in closet för kläder, skor och accessoarer, eller om du vill ha en tv-möbel kan vi designa och bygga en lösning som passar dina behov. Vi hjälper er också med helheten såsom möbler och färgsättning. 

Ytterligare unika erbjudanden

Ett annat unikt erbjudande  till boende i Karlatornet är även att vi kommer att erbjuda luckbyte där vi har ett stort utbud. Detta förutsatt att det är en del av en beställning av platsbyggda möbler som byggs från grunden.

Vi är stolta över att erbjuda Enscape visualiseringar som ingår i våra tjänster. Genom att använda Enscape, en kraftfull renderingsteknik, kan vi skapa realistiska och imponerande visualiseringar av dina projekt i 3D. Enscape gör det möjligt att snabbt och effektivt visa hur ditt utrymme kommer att se ut i verkligheten, med detaljer som materialitet, belysning och struktur. 

Hör av er till oss via “prisförfrågan” och skriv vad ni önskar för tjänst från oss. Lägsta ordervärde är 100.000 för platsbyggda möbler och inredning. Önskar ni enbart inredningsdesigntjänster så debiterar vi 1250kr i timmen

Stiligt - En 3D-rendering av en lägenhet med matbord i Karlatornet.
<< Ett unikt erbjudande för de som bor i karlatornet >>

Koncept av tvåa i Karlatornet

Vi har tagit fram tre olika koncept för en tvåa i Karlatornet så att ni kan få en förståelse för vår bredd. Där kan ni se hur olika färgsättning och möbler ger helt olika känsla. Bland annat har vi bytt Pelly-systemet till en riktig walk in closet. Hallen har olika unika utföranden på en hallgarderob med wow-faktor. Sovrummet har olika sänggavlar. Vardagsrummet har en platsbyggd TV-möbel och köket har fått luckbyte med mer skåp.

Stiligt - En Platsbyggt i Karlatornet vardagsrum och matsal rendering i 3D.
Stiligt - En 3D-rendering av ett vardagsrum och matsal, platsbyggt i Karlatornet.
Stiligt - Ett kök 3d-rendering, byggt i Karlatornet.

Koncept 1

Play Video

Bilder koncept 1

Koncept 2

Play Video

Bilder koncept 2

Koncept 3

Play Video

Bilder koncept 3

Livsstilsdesign – designat för din livsstil

På Stiligt tror vi att design påverkar oss människor positivt. Vi blir helt enkelt lite lyckligare av att ha det vackert omkring oss. Och just walk in closets ligger oss extra varmt om hjärtat. Här kan vi verkligen vara kreativa och skapa något helt unikt – som passar just din livsstil.

"Våra produkter handlar om mer än själva produkten. Det handlar om att skapa en känsla. En känsla av stolthet, lugn och harmoni. Att känna sig hemma – på riktigt. Det är livsstilsdesign"

Stiligt - En bild av en hall med specialbyggda hyllor och belysning.Stiligt - En bild av en garderob med inbyggda hyllor.
Drag

Den Ultimata Guiden För Att Planera Din Walk In Closet

Många drömmer om att ha en egen walk in closet. För den klädintresserade kanske det rentav är ett måste för att slippa dela upp kläderna i flera rum. Hur ska man då tänka för att skapa sina drömmars walk in closet?

Vi på Stiligt har designat och byggt många walk in closets genom åren – vi vet vad som krävs för att skapa unika walk in closets som ger den där extra wow-känslan.

Vi vet också att det är mycket att tänka på för att få ett perfekt slutresultat och att det är många beslut att fatta längs vägen.

Därför har vi skapat den ultimata guiden för att planera din walk in closet. Här delar vi med oss av våra bästa tips för att planera och designa din walk in closet – steg för steg.

drömmarnas walk in closet
lädkammare-inredning-exklusiv-belysning

Platsbyggt Med stil

Vårt expertteam hjälper dig att välja den perfekta layouten för din projektt, och vägleder dig i vilka material och ytbehandlingar som passar din inredningsstil. Oavsett om du föredrar en traditionell stil eller en mer modern look, så kan vi på Stiligt designa och bygga en en platsbyggd löösning som är perfekt för just dig.

Vi har en egen fabrik där vi kan skapa skräddarsydda lösningar för alla möjliga önskemål och behov, på så sätt kan vi använda ytan för din walk in closet maximalt.

  • Vårt expertteam vägleder dig genom hela processen – från idé till färdig projekt
  • Välj bland en mängd olika ytbehandlingar, färger och material
  • Hitta storlekar och designalternativ du inte hittar någon annanstans
Walk in closet detaljer

Inspiration

Exempel på walk in closets vi har byggt, i en mängd olika stilar. Bläddra igenom och hitta inspiration till din nya walk in closet.

I skandinaviska kök är en öppen och luftig atmosfär central, vilket ofta innebär färre väggskåp, eller inga alls. Köksön är en central del av köket och erbjuder gott om arbetsyta och förvaring.
I ett vackert herrgårdshus har vi på Stiligt skapat en master suite, som med sitt symmetriska utförande och harmoniska materialval skapar en lugn och avkopplande känsla. Genom att bygga om planlösningen kunde vi skapa en lyxig walk in closet i anslutning till sovrummet. Det lilla badrummet förvandlades till ett exklusivt badrum en suite.
I en arkitektritad 60-talsvilla med storslagen utsikt över Askim fick vi på Stiligt i uppdrag att designa en “master wing” – en utbyggnad med sovrum, walk in closet och badrum.
Går det att bygga en walk in closet som är både lyxig och prisvärd? Självklart, säger vi på Stiligt. Med noggrann planering, medvetna materialval och genomtänkt belysningsdesign har vi här lyckats skapa en klädkammare som både är lyxig och praktisk, allt inom ramen för en kostnadseffektiv budget.
Som så ofta är det som känns stilla och harmoniskt för ögat ett resultat av minutiöst planerade. En kombination av flera olika material i varma färg harmonierar och skapar en hemtrevlig känsla.
Tack vare ekens naturliga ådring och läggningen av faneret kan man se skiftningar genom den mörka betsen. Porerna (Strukturen) i träet skapar mikro skuggor vilket ger mer liv när ljuset studsar på luckan. Designen är minimalistisk och handtagslös.
Utnyttja varje millimeter av väggen för maximal förvaring och skapa den ordning och reda du drömt om. Tack vare att det är en vit garderob känns den inte tung och den krymper inte rummet utan känns bara som en naturlig del av rummet
Den gråa garderoben med förvaring för snedtak har ett vackert kubistiskt uttryck som är väl utformad efter rummets linjer och vinklar. Garderobens definierade former är anpassade för att ge rummet en lugn och behaglig känsla