Svart garderob med mässingsdetaljer

Svart garderob med mässingsdetaljer. En fanstastisk garderob som ger en lyxkänsla med sina fina detaljer och exklusiva känsla. läs på instagram

Exklusiv gardeob

Vågad garderob med mässingsdetaljer

En garderob i sovrummet är det perfekta sättet att lägga till en touch av lyx till ditt utrymme. Den stil som utstrålar att designerlägenhet i Milano är det perfekta sättet att göra ett uttalande i ditt hem. 

Garderoben har svartbetsad ask, borstad mässing och bänkskiva i nero marquina, som alla är fantastiska material som kommer att göra ett uttalande i vilket rum som helst. Kombinationen av dessa material skapar en look som är både elegant och vågad, vilket gör den till det perfekta tillägget till vilket sovrum som helst. 

Genom att välja en garderob som denna till ditt sovrum gör du ett uttalande om att du inte är rädd för att ta risker och att du vill att ditt hem ska återspegla din unika känsla för stil. 

Denna pjäs kommer garanterat att vända på huvudena och bli fokuspunkten i varje rum hels Garderober är inte bara ett stilfullt tillägg till varje hem; de är också otroligt funktionella. 

Genom att ge gott om förvaringsutrymme för kläder och andra föremål hjälper garderoberna till att hålla sovrummet snyggt och organiserat. Garderober kan dessutom anpassas för att uppfylla varje husägares specifika behov. 

 

Stil: Klassisk
NCS: Svartbetsad ask
Lucktyp: Ramlucka med 55mm rambredd
Stommar: Svart laminat Grepplösning: Handsvetsade mässingsshandtag
Belysning: I bakkant på hyllplan och sensorstyrd i skåp
Speciallösningar: CNC fräst fäste till stång för stege; handsvetsade och måttbeställda hantag av massiv mässing; framkantslister och socklar av mässing; svartbetsad ekstege med mässingsdetaljer;
Bänkskiva: Nero Marquina

>> Stilen som andas den där designvåningen i Milano <<

Garderobens storslagna design förstärks av en överdådig belysning som får hyllorna att sväva i mörkret. Belysningen är extra varmvit (2400k) för att matcha mässingen. På en mörk morgon tänds den sensorstyrda belysningen i garderoben när du öppnar dörrarna.

Detta skapar inte bara en lyxig känsla utan är också praktiskt. Med gott om förvaringsutrymme för kläder, skor och accessoarer är en sovrumsgarderob en oumbärlig möbel för alla som vill ge sitt hem en touch av lyx.

Den extra bonusen med sensorstyrd belysning innebär att du aldrig mer behöver leta efter dina kläder i mörkret igen. 

Oavsett om du behöver extra hängutrymme för klänningar eller extra hyllor för skor finns det en garderob som kan utformas så att den passar perfekt för dina behov.

Garderobsstege mässing detaljer
Garderob
Klädhängare svart laminatstomme
Lådinredning

alla bilder från projektet

bilder från ANDRA SOVRUMSGarderobprojekt

Här har vi det snitsigt och stilfullt på samma gång, ett hem med en enhetlig harmoni. Färg, form och funktionalitet är noga utvalt till det yttersta för att bibehålla den rymd som lägenheten bjuder på.

Vem skulle inte vilja krypa ner i sängen i detta ombonade, eleganta och extremt genomtänkta sovrum med snedtak. Det halvmåneformade fönstret ger rummet sin behagliga känsla

Den gråa garderoben med förvaring för snedtak har ett vackert kubistiskt uttryck som är väl utformad efter rummets linjer och vinklar. Garderobens definierade former är anpassade för att ge rummet en lugn och behaglig känsla

Klassiska ramluckor i vitt med svarta knoppar för att skapa kontrast och ta upp övrig inredning i bostaden. En populär lösning som skänker mycket förvaring och samtidigt ger en känsla av lyx. Sittdelen har en dyna av svart läder. 

Kombinerad bänk och klädskåp där kunden valt en härlig vilsam kulör. Mörkbetsad ektopp ger en genuin känsla av kvalite. Att, som i detta fall, låta delar av den platsbyggda lösningen bilda en bänk istället för att välja högskåp i hela rummet skapar mysfaktor

För att slippa skada dörrar och golv på grund av leksaker valde kunden en 10cm sockel på barnrumsgarderoberna. Men i “Master bedroom” går luckan hela vägen där vi räknade bort 20mm för heltäckningsmattans tjocklek. 

en garderobsvägg i Shaker-stil med en ramlucka i en varmgrå nyans. En stil och karaktär som passar med resten av hemmet och på så sätt smälter in bra även om den är ny.

Utnyttja varje millimeter av väggen för maximal förvaring och skapa den ordning och reda du drömt om. Tack vare att det är en vit garderob känns den inte tung och den krymper inte rummet utan känns bara som en naturlig del av rummet

Nedan finner du GARDEROBERNA RUMSVIS

Det sägs att man har 2 sekunder på sig att göra ett gott första intryck. Hallen sätter därmed tonen för hela huset. Hallen är ett utrymme där det ofta krävs smarta platsbyggda lösningar

Ett platsbyggt barnrum kan ge barnen en säker och utvecklande miljö och föräldrarna kan känna sig trygga.

Här har vi samlat alla olika garderober