Platsbyggd garderob i sovrum snedtak

Platsbyggd garderob i sovrum snedtak läs på instagram

Stiligt - Ett sovrum med inbyggd garderob och snedtak.

Platsbyggd garderob i sovrum

Det här sovrummet är det perfekta exemplet på hur man får ett litet utrymme att fungera. Det halvmåneformade fönstret gör att det naturliga ljuset flödar in, vilket gör att rummet känns mysigt. Den monterade mattan ger en touch av lyx, och det lutande taket ger rummet en mysig känsla. De väldesignade detaljerna sticker ut men på ett mycket sparsamt sätt. Den inbyggda garderoben i brunbetsad ekfaner ger rummet en varm och exklusiv känsla. Det här är ett sovrum som har utformats med omsorg och uppmärksamhet på detaljer, och det syns. Oavsett om du letar efter en plats att koppla av på efter en lång dag eller ett mysigt utrymme för att njuta av en bra bok är detta definitivt rummet för dig. Tack vare den genomtänkta designen kommer det här rummet garanterat att bli en av dina favoritplatser i hemmet.

NCS: Brunbetsad ekträfaner
Lucktyp: Slät brunbetsad ekträfanér och stålram med tonat glas
Stommar: Antracit och fanér i öppna sektioner
Grepplösning: Push-to-open
Belysning: På sidorna i glasskåp och 45 gradig profil i bakkant på hyllan bredvid säng
Speciallösningar: Designad och måttbeställd gavel, sängbord infästa i vägg med
Bänkskiva: Brun Emperador

>> Vem skulle inte vilja krypa ner i sängen i detta ombonade, eleganta och extremt genomtänkta sovrum med snedtak <<

INGET LÄMNAS TILL SLUMPEN

Den häe garderoben är ett fantastiskt exempel på hur olika material kan kombineras för att skapa en verkligt unik och visuellt fantastisk möbel. Ekfanéret i kombination med det tonade glaset ger garderoben en nästan mystisk karaktär, som fortsätter i den specialdesignade sänggaveln. 

Här lämnas ingenting åt slumpen och de olika materialen möts i en fantastisk blandning. Den inbyggda garderoben i sitt lutande tak maximeras eftersom den löper från golv till tak och täcker hela väggen. För att garderoben inte ska bli för massiv och tung har den fått delar med glas och med belysning som kan användas för både funktion och mysighet. 

Det sluttande takets linje kontrasterar mot garderobens raka linjer och mötet mellan dessa linjer gör väggen mycket mer intressant. Många kanske tycker att rum med vinklar, snedtak och andra utmaningar är svåra – men vi ser det som en chans att utmana oss själva och skapa något unikt som lyfter rummet till en helt ny nivå.

Den enda gränsen när det gäller inbyggda garderober är din fantasi – och som tur är har vi gott om den. Vårt team av designers och hantverkare har många års erfarenhet av att skapa skräddarsydda garderober som är skräddarsydda för våra kunders specifika behov och önskemål. Oavsett om du behöver en garderob för ett litet rum eller ett stort rum kan vi skapa något som är både funktionellt och snyggt. Vi förstår att inbyggda garderober är en investering, som därför använder vi endast material och konstruktionsmetoder av högsta kvalitet för att se till att din garderob håller i många år framöver.

Stiligt - Ett sovrum med inbyggd garderob under snedtak och en byrå.

>> Snedtaket med sin linje blir en kontrast till garderobens raka linjer och tack vare att dessa möts blir väggen betydligt mer intressant<<

alla bilder från projektet

bilder från ANDRA Garderobprojekt I SOVRUM

Stilen som andas den där designvåningen i Milano. En vågad garderob som har element av svartbetsad ask, borstad mässing och nero marquina bänkskiva.

Vem skulle inte vilja krypa ner i sängen i detta ombonade, eleganta och extremt genomtänkta sovrum med snedtak. Det halvmåneformade fönstret ger rummet sin behagliga känsla

Den gråa garderoben med förvaring för snedtak har ett vackert kubistiskt uttryck som är väl utformad efter rummets linjer och vinklar. Garderobens definierade former är anpassade för att ge rummet en lugn och behaglig känsla

Klassiska ramluckor i vitt med svarta knoppar för att skapa kontrast och ta upp övrig inredning i bostaden. En populär lösning som skänker mycket förvaring och samtidigt ger en känsla av lyx. Sittdelen har en dyna av svart läder. 

Kombinerad bänk och klädskåp där kunden valt en härlig vilsam kulör. Mörkbetsad ektopp ger en genuin känsla av kvalite. Att, som i detta fall, låta delar av den platsbyggda lösningen bilda en bänk istället för att välja högskåp i hela rummet skapar mysfaktor

För att slippa skada dörrar och golv på grund av leksaker valde kunden en 10cm sockel på barnrumsgarderoberna. Men i “Master bedroom” går luckan hela vägen där vi räknade bort 20mm för heltäckningsmattans tjocklek. 

en garderobsvägg i Shaker-stil med en ramlucka i en varmgrå nyans. En stil och karaktär som passar med resten av hemmet och på så sätt smälter in bra även om den är ny.

Utnyttja varje millimeter av väggen för maximal förvaring och skapa den ordning och reda du drömt om. Tack vare att det är en vit garderob känns den inte tung och den krymper inte rummet utan känns bara som en naturlig del av rummet

Nedan finner du GARDEROBERNA RUMSVIS

Det sägs att man har 2 sekunder på sig att göra ett gott första intryck. Hallen sätter därmed tonen för hela huset. Hallen är ett utrymme där det ofta krävs smarta platsbyggda lösningar

Ett platsbyggt barnrum kan ge barnen en säker och utvecklande miljö och föräldrarna kan känna sig trygga.

Här har vi samlat alla olika garderober