sovrumsgarderober

När det kommer till Sovrumsgarderober är viktiga för att ha ordning i sovrum.är Platsbyggda garderober en perfekt lösning då man kan verkligen maximera lagringsutrymmet läs på instagram

EXEMPEL PÅ sovrumsGARDEROBsprojekt

Platsbyggda SOVRUMSgarderober

Sovrummet är rummet vi spenderar mest tid i och där vi har störst behov av klädförvaring. Inte alltför sällan är sovrum små. Med vår kunskap om storlek på olika plagg optimerar vi ytan med smarta lösningar. En favorit är neddragbara klädstänger som gör att man kan nyttja utrymmet hela vägen upp till taket.Inbyggd belysning som tänds automatiskt ger en lyxig känsla.

För att verkligen utnyttja all yta så kan det både vara snyggt och praktiskt att bygga runt en säng eller runt dörren. Varför inte en sänggavel med inbyggd förvaring?

En annan smart lösning kan vara platsbyggd byrå framför sängen i samma stil som garderoben och/eller en sittbänk

> alla förtjänar sitt drömhem <

Stiligt Aktiebolag

På Stiligt är vi stolta över att kunna skapa  unika och skräddarsydda sovrumsgarderober som är anpassade till våra kunders individuella behov. Oavsett om du letar efter ett sovrummsgarderob i traditionell stil eller något mer modernt kan vi samarbeta med dig för att skapa ett utrymme som perfekt återspeglar din stil. 

Vi erbjuder en mängd olika ytbehandlingar, färger och material, så du kommer garanterat att hitta den perfekta kombinationen för din sovrumsgarderob. Och eftersom vi bygger våra garderober i vår egen fabrik kan vi erbjuda skräddarsydda storlekar och designalternativ som du inte hittar någon annanstans. Så om du letar efter en unik garderob är stiligt det perfekta valet.

Kontakta oss idag för att komma igång med ditt drömhem.

Nedan kan du se exempel på några stilar och projekt vi dokumenterat.

Se våra priser

Alla våra garderober byggs från grunden i vårt egna snickeri. Genom att inte använda oss av några mellanhänder, återförsäljare eller dyra showroom kan vi hålla nere priserna.  På så sätt kan vi  erbjuda prisvärda, helt unika och måttanpassande garderober.

Varje garderob vi gör blir helt unikt och priset varierar beroende på hur stort garderoben är, speciallösningar, antal skåp och självklart vilken skåpsinredning man i slutändan väljer.

bilder från Garderobprojekt I SOVRUM

Stilen som andas den där designvåningen i Milano. En vågad garderob som har element av svartbetsad ask, borstad mässing och nero marquina bänkskiva.

Vem skulle inte vilja krypa ner i sängen i detta ombonade, eleganta och extremt genomtänkta sovrum med snedtak. Det halvmåneformade fönstret ger rummet sin behagliga känsla

Den gråa garderoben med förvaring för snedtak har ett vackert kubistiskt uttryck som är väl utformad efter rummets linjer och vinklar. Garderobens definierade former är anpassade för att ge rummet en lugn och behaglig känsla

Klassiska ramluckor i vitt med svarta knoppar för att skapa kontrast och ta upp övrig inredning i bostaden. En populär lösning som skänker mycket förvaring och samtidigt ger en känsla av lyx. Sittdelen har en dyna av svart läder. 

Kombinerad bänk och klädskåp där kunden valt en härlig vilsam kulör. Mörkbetsad ektopp ger en genuin känsla av kvalite. Att, som i detta fall, låta delar av den platsbyggda lösningen bilda en bänk istället för att välja högskåp i hela rummet skapar mysfaktor

För att slippa skada dörrar och golv på grund av leksaker valde kunden en 10cm sockel på barnrumsgarderoberna. Men i “Master bedroom” går luckan hela vägen där vi räknade bort 20mm för heltäckningsmattans tjocklek. 

en garderobsvägg i Shaker-stil med en ramlucka i en varmgrå nyans. En stil och karaktär som passar med resten av hemmet och på så sätt smälter in bra även om den är ny.

Utnyttja varje millimeter av väggen för maximal förvaring och skapa den ordning och reda du drömt om. Tack vare att det är en vit garderob känns den inte tung och den krymper inte rummet utan känns bara som en naturlig del av rummet

Här har vi det snitsigt och stilfullt på samma gång, ett hem med en enhetlig harmoni. Färg, form och funktionalitet är noga utvalt till det yttersta för att bibehålla den rymd som lägenheten bjuder på.

Nedan finner du GARDEROBERNA RUMSVIS

Det sägs att man har 2 sekunder på sig att göra ett gott första intryck. Hallen sätter därmed tonen för hela huset. Hallen är ett utrymme där det ofta krävs smarta platsbyggda lösningar

Här har vi samlat alla olika garderober

Ett platsbyggt barnrum kan ge barnen en säker och utvecklande miljö och föräldrarna kan känna sig trygga.