Platsbyggda sittbänkar – en praktisk och stilren detalj

En platsbyggda sittbänkar kan tillföra både funktion och design till de flesta rum. Vare sig det är i köket, hallen eller sovrummet, kan en sittbänk skapa en unik karaktär och förstärka känslan av lyx.

Exklusiv känsla med högkvalitativa material

Vi arbetar med en rad olika material för att skapa en bänk som passar just din stil. En vacker läderdyna kan ge en exklusiv känsla och hålla i många år, medan plysch, sammet eller fårskinn kan ge en extra känsla av komfort och elegans. Vill du ha något ännu mer personligt? Vi kan även tillverka dynor med ett mönstrat tyg som du själv har valt ut. Vi har ett brett utbud av anpassningsbara alternativ för din sittbänk. Du kan välja stoppning, stygn och sydda mönster för att skapa en design som är helt unik för ditt hem
sittbänk hall spegel läder skinn sits lyx platsbyggt hall entré hängare dold förvaring Arizona beige casa dolce casa storformat 120x120 supermodular spottar skandinaviskt
<< En platsbyggd lösning återspeglar din unika känsla för stil – och ger den där extra wow-känslan till ditt hem >>
hall förvaring bänk läder spegel porslinsknoppar mässing
Svarta detaljer klädhängare knoppar på väggen dots sittbänk svart skinndyna lädersits avlastningsbänk

Praktisk och stilren förvaring

En platsbyggd sittbänk är inte bara en bekväm plats att sitta på – den erbjuder också extra förvaringsmöjligheter. En sittbänk kan också skapa en behaglig rymd, särskilt i kombination med en spegel och belysning. För att undvika en “vägg” av garderober, är sittbänken en utmärkt detalj som bryter av och samtidigt förstärker känslan av platsbyggt. I vissa fall ger den en extra låda för förvaring, samtidigt som ytan ovanför kan användas för en spegel, eller kanske några krokar för väskor och andra vackra saker.

Livsstilsdesign – designat för din livsstil

På Stiligt tror vi att design påverkar oss människor positivt. Vi blir helt enkelt lite lyckligare av att ha det vackert omkring oss.  Här kan vi verkligen vara kreativa och skapa något helt unikt – som passar just din livsstil.

"Våra produkter handlar om mer än själva produkten. Det handlar om att skapa en känsla. En känsla av stolthet, lugn och harmoni. Att känna sig hemma – på riktigt. Det är livsstilsdesign"

Platsbyggd lösning - unik för just dig

Vårt expertteam hjälper dig att välja den perfekta layouten och vägleder dig i vilka material och ytbehandlingar som passar din inredningsstil. Oavsett om du föredrar en traditionell stil eller en mer modern look, så kan vi på Stiligt designa och bygga en lösning som är perfekt för just dig.

Vi har en egen fabrik där vi kan skapa skräddarsydda lösningar för alla möjliga önskemål och behov, på så sätt kan vi använda ytan för din lösning maximalt.

  • Vårt expertteam vägleder dig genom hela processen – från idé till färdig lösning
  • Välj bland en mängd olika ytbehandlingar, färger och material
  • Hitta storlekar och designalternativ du inte hittar någon annanstans
Hallmöbel sittbänk blommor i vas skinnsits platsbyggd möbel hall

Inspiration till ditt hem

Exempel på platsbyggda bänkar som vi har skapat. Bläddra igenom och hitta inspiration till ditt hem.

Nedan finner du ALLA typer av specialprojekt

Vad våra kunder säger

Mycket kompetent och duktig leverantör

"Mycket kompetent och duktig leverantör av platsbyggda lösningar. Garderober, kök och förvaring. Grym design. Vettiga priser."
Mikael Vilkas