Platsbyggda moderna kök

Platsbyggda moderna kök är en mångsidig stil som passar i äldre fastigheter likväl moderna fastigheter.Detaljer som handtag och kakel avgör känslan

Bänkar och bänkdynor

PLATSBYGGDA BÄNKAR OCH sittbänkar

Vare sig det är i kök, hall eller sovrum så är sittbänken något vi ofta vi ritar in i våra projekt. En vacker läderdyna ger en exklusiv känsla och håller i många år. En inbyggd sittbänk är inte bara praktisk utan tillför även rymd speciellt i kombination med en spegel och belysning.

Bänkdynorna kan vi tillverka helt enligt er design. Er fantasi är begränsningen. Dels så kan ni välja stoppning. Som ni kan se i många projekt har vi ett 15mm skum med slät yta. Den stoppningen rekommenderar vi när man inte skall sitta en längre tid. Exempelvis på en hallbänk. Sedan så kan ni även få stygn och sydda mönster. För att få lite mer idéer kan ni kolla på sänggavlar. Sist men inte minst kan ni även välja ytskikt. Läder, sammet, plysch, fårskinn eller kanske ett mönstrat tyg som ni hittat i en affär.

För att slippa få en “vägg” av garderober tycker vi att sittbänken är en utmärkt “detalj”. Den bryter av samtidigt som den förstärker känslan av att det är platsbyggt. I vissa fall ger det en extra låda samtidigt som ytan ovanför kan användas till spegel eller varför inte några krokar för väskor och andra vackra saker.