Platsbyggda sittbänkar

Platsbyggda sittbänkar

läs på instagram

Hallmöbel sittbänk blommor i vas skinnsits platsbyggd möbel hall

Hallmöbel sittbänk blommor i vas skinnsits platsbyggd möbel hall

PLATSBYGGDA BÄNKAR OCH SITTBÄNKAR

Vare sig det är i kök, hall eller sovrum så är sittbänken något vi ofta vi ritar in i våra projekt. En vacker läderdyna ger en exklusiv känsla och håller i många år. En inbyggd sittbänk är inte bara praktisk utan tillför även rymd speciellt i kombination med en spegel och belysning.

Bänkdynorna kan vi tillverka helt enligt er design. Er fantasi är begränsningen. Dels så kan ni välja stoppning. Som ni kan se i många projekt har vi ett 15mm skum med slät yta. Den stoppningen rekommenderar vi när man inte skall sitta en längre tid. Exempelvis på en hallbänk. Sedan så kan ni även få stygn och sydda mönster. För att få lite mer idéer kan ni kolla på sänggavlar. Sist men inte minst kan ni även välja ytskikt. Läder, sammet, plysch, fårskinn eller kanske ett mönstrat tyg som ni hittat i en affär.

För att slippa få en “vägg” av garderober tycker vi att sittbänken är en utmärkt “detalj”. Den bryter av samtidigt som den förstärker känslan av att det är platsbyggt. I vissa fall ger det en extra låda samtidigt som ytan ovanför kan användas till spegel eller varför inte några krokar för väskor och andra vackra saker.

> En inbyggd sittbänk är inte bara praktisk utan tillför även rymd speciellt i kombination med en spegel och belysning. <

Svarta detaljer klädhängare knoppar på väggen dots sittbänk svart skinndyna lädersits avlastningsbänk
Platsbyggd hall sittbänk sittplats skinn dyna spegel hängförvaring

Stiligt Aktiebolag

På Stiligt är vi stolta över att kunna skapa  unika och skräddarsydda lösningar som är anpassade till våra kunders individuella behov. Oavsett om du letar efter en lösning i traditionell stil eller något mer modernt kan vi samarbeta med dig för att skapa ett utrymme som perfekt återspeglar din stil. 

Vi erbjuder en mängd olika ytbehandlingar, färger och material, så du kommer garanterat att hitta den perfekta kombinationen för ditt nya vardagsrum. Och eftersom vi bygger våra lösningar i vår egen fabrik kan vi erbjuda skräddarsydda storlekar och designalternativ som du inte hittar någon annanstans. Så om du letar efter ett verkligt unikt lösning är stiligt det perfekta valet.

Kontakta oss idag för att komma igång med ditt vardagsrum

Nedan kan du se exempel på några stilar och projekt vi dokumenterat.

Se våra priser

Alla våra lösningar byggs från grunden i vårt egna snickeri. Genom att inte använda oss av några mellanhänder, återförsäljare eller dyra showroom kan vi hålla nere priserna.  På så sätt kan vi  erbjuda prisvärda, helt unika och måttanpassande lösningar.

Varje lösning vi gör blir helt unikt och priset varierar beroende på hur stort lösningen är, speciallösningar, antal skåp och självklart vilken skåpsinredning man i slutändan väljer.

EXEMPEL PÅ BÄNKAR I OLIKA PROJEKT

Här ser du exempel på bänkar vi har gjort.