Förvaring i Badrum

När det kommer till förvaring i badrum är Platsbyggt  den perfekt lösning då man kan verkligen maximera lagringsutrymmet.läs på instagram

Platsbyggt badrumsskåp vitt vola mässingsblandare mosaik
exklusivt badrum

BADRUM

Ett välorganiserat badrum är en viktig ingrediens i ett avkopplande hem. Det kan vara svårt att hitta en plats för allt i ett badrum, men det finns några förvaringstips som kan hjälpa till att maximera utrymmet. Det finns några saker att tänka på när du bestämmer dig för var du ska förvara saker i badrummet. Tänk först på vad du använder oftast och vad som är lättåtkomligt. Till exempel kan toalettartiklar och handdukar förvaras i ett skåp eller en hylla nära handfatet. För det andra ska du fundera på vad som behöver förvaras utom synhåll. Medicinskåp är bra för att förvara saker som rakhyvlar och tandkräm. Tänk slutligen på vad som kan förvaras i dekorativa korgar eller behållare. Detta är ett bra alternativ för saker som används sällan, till exempel extra schampo eller gästhanddukar. Genom att ta dig tid att planera din förvaring kan du skapa ett badrum som är både funktionellt och snyggt.

Detta hjälper till att hålla bänk rena och ger ditt badrum ett snyggt utseende. Med lite kreativitet kan du enkelt förvandla ditt badrum till en oas.

> Alla Förtjänar Sitt Drömhem <

Stiligt Aktiebolag

På Stiligt är vi stolta över att kunna skapa  unika och skräddarsydda förvaringslösningar som är anpassade till våra kunders individuella behov. Oavsett om du letar efter en förvaring i traditionell stil eller något mer modernt kan vi samarbeta med dig för att skapa ett utrymme som perfekt återspeglar din stil. 

Vi erbjuder en mängd olika ytbehandlingar, färger och material, så du kommer garanterat att hitta den perfekta kombinationen för din förvaring. Och eftersom vi bygger förvaringslöningar i vår egen fabrik kan vi erbjuda skräddarsydda storlekar och designalternativ som du inte hittar någon annanstans. Så om du letar efter ett verkligt unikt förvaringslösning är stiligt det perfekta valet.

Kontakta oss idag för att komma igång med ditt drömhem.

Nedan kan du se exempel på några stilar och projekt vi dokumenterat.

Se våra priser

Alla våra förvaringslösningar byggs från grunden i vårt egna snickeri. Genom att inte använda oss av några mellanhänder, återförsäljare eller dyra showroom kan vi hålla nere priserna. På så sätt kan vi erbjuda prisvärda, helt unika och måttanpassande förvaringslösningar. Varje förvaringslösning vi gör blir helt unikt och priset varierar beroende på hur stort förvaringen är, speciallösningar, antal skåp och självklart vilken skåpsinredning man i slutändan väljer.

EXEMPEL PÅ PROJEKT I badrum

Här ser du exempel på projekt i badrum vi gjort.

“Planning makes perfect” är ett uttryck som genomsyrar detta projekt. Att medvetet dela av badrummet skapar en spakänsla. I duschen är blandaren från tapwell infälld och väggnära brunnen precis som väggplattorna går från sida till sida

En vacker kommod kan lyfta ett mediokert badrum till nya höjder. Tillåts vi, som i detta fall, designa ett helt badrum från golv till tak är den enda begränsningen vår fantasi.

Badrum är kanske inte det du tänker på när du tänker platsbyggt? Men för oss är det precis lika naturligt att välja en platsbyggd lösning i ett badrum som i alla andra rum. Varför inte ta ut svängarna och låta oss skapa ett platsbyggt badrumsskåp som blir lika mycket ett konstverk som funktion?

För att behålla det minimalistiska utseendet har vi byggt in hela toalett cisternen från Gerberit och kombinerat det med ett skåp ovanför där luckorna går hela vägen upp till tak..

Det viktigaste rummet i varje hem är badrummet. Det är där vi börjar och avslutar vår dag, och det bör vara en plats för lugn och avkoppling. 

Det rum som oftast är svårast är renovera i ett sekelskifteshus/lägenhet är badrummet. Väldigt lätt blir det rummet som sticker ut och där stilen inte riktigt går att fånga och det vill vi visa att det går att råda bot på.

Nedan finner du andra typer av specialprojekt

BADRUM

Ett välorganiserat badrum är en viktig ingrediens i ett avkopplande hem. Det kan vara svårt att hitta en plats för allt i ett badrum, men det finns några förvaringstips som kan hjälpa till att maximera utrymmet. Det finns några saker att tänka på när du bestämmer dig för var du ska förvara saker i badrummet. Tänk först på vad du använder oftast och vad som är lättåtkomligt. Till exempel kan toalettartiklar och handdukar förvaras i ett skåp eller en hylla nära handfatet. För det andra ska du fundera på vad som behöver förvaras utom synhåll. Medicinskåp är bra för att förvara saker som rakhyvlar och tandkräm. Tänk slutligen på vad som kan förvaras i dekorativa korgar eller behållare. Detta är ett bra alternativ för saker som används sällan, till exempel extra schampo eller gästhanddukar. Genom att ta dig tid att planera din förvaring kan du skapa ett badrum som är både funktionellt och snyggt. Detta hjälper till att hålla bänk rena och ger ditt badrum ett snyggt utseende. Med lite kreativitet kan du enkelt förvandla ditt badrum till en oas.
exklusivt badrum

> Alla Förtjänar Sitt Drömhem <

Stiligt AKtiebolag

På Stiligt är vi stolta över att kunna skapa unika och skräddarsydda förvaringslösningar som är anpassade till våra kunders individuella behov. Oavsett om du letar efter en förvaring i traditionell stil eller något mer modernt kan vi samarbeta med dig för att skapa ett utrymme som perfekt återspeglar din stil. Vi erbjuder en mängd olika ytbehandlingar, färger och material, så du kommer garanterat att hitta den perfekta kombinationen för din förvaring. Och eftersom vi bygger förvaringslöningar i vår egen fabrik kan vi erbjuda skräddarsydda storlekar och designalternativ som du inte hittar någon annanstans. Så om du letar efter ett verkligt unikt förvaringslösning är stiligt det perfekta valet. Kontakta oss idag för att komma igång med ditt drömhem. Nedan kan du se exempel på några stilar och projekt vi dokumenterat.

Se våra priser

Alla våra förvaringslösningar byggs från grunden i vårt egna snickeri. Genom att inte använda oss av några mellanhänder, återförsäljare eller dyra showroom kan vi hålla nere priserna. På så sätt kan vi erbjuda prisvärda, helt unika och måttanpassande förvaringslösningar. Varje förvaringslösning vi gör blir helt unikt och priset varierar beroende på hur stort förvaringen är, speciallösningar, antal skåp och självklart vilken skåpsinredning man i slutändan väljer.

EXEMPEL PÅ PROJEKT I BADRUM

andra typer av specialprojekt