Stiligt Designs recensioner på Google

Stiligt Designs recensioner på Google

recensioner

recensioner på Google

recensioner på Google

EXCELLENT
10 reviews on
Peter Nordin
Peter Nordin
2021-09-30
Jag anlitade Stiligt Design och bemötandet har varit otroligt professionellt. Jag är supernöjd med hela processen, från planering till genomförande. Kan inte annat än rekommenderar detta bolag om ni vill ha ett prisvärt kök som har högsta kvalité och är snyggt.
Read more
Nanette Slättman
Nanette Slättman
2021-09-29
Eva Mårtensson
Eva Mårtensson
2021-09-14
Monika Tanko
Monika Tanko
2021-05-13
Charlotte Nord
Charlotte Nord
2021-04-29
Vi anlitade Stiligt att hjälpa oss designa och bygga en platsbyggd bokhylla, i enlighet med den tidsepok vårt hus är byggt. I god dialog med Steve och med en imponerande noggrannhet och genuint intresse för att vi skulle få det som vi ville ha det så hjälpte han oss med det här. Resultatet blev över förväntan, en otroligt vacker bokhylla. Vi är dessutom mycket nöjda med både professionalism, kommunikation och bemötande samt utförande. Vi ger Steve och stiligt våra allra bästa rekommendationer.
Read more
Entrepreneurial Hive
Entrepreneurial Hive
2020-11-11
Stiligt Design gjorde köket på vårat kontorshotell och kan inte annat säga att jag är verkligen nöjd med resultatet. Redan vid planeringen av köket märkte man att dem vet vad dem gör. Resultatet blev ett otroligt stilrent och funktionellt kök. Rekommenderar verkligen Stiligt Design om du vill ha ett snyggt kök.
Read more
Li Fer
Li Fer
2020-03-25
Mycket nöjda med bemötande och det resultat vi fick i samband med att vi totalrenoverade vårt hem i Örgryte. Vi hade en bra dialog genom processen och budgeten hölls inom ramarna. Resultatet höll absolut toppklass, väldigt nöjda!
Read more
Mikael Vilkas
Mikael Vilkas
2018-02-21
Mycket kompetent och duktig leverantör av platsbyggda lösningar. Garderober, kök och förvaring. Grym design. Vettiga priser.
Read more
Tobias Andersson
Tobias Andersson
2018-02-20
Noggrann, snabb och punktlig. Steve kommer med kreativa förslag och lyfter fram fördelar och nackdelar. Det märks att Steve har mycket erfarenhet vilket gör att man kan släppa kontrollen och låta honom ta över. Ens höga förväntningar infriades. Kan rekommendera Steve till 100 %.
Read more
Olga Gerges
Olga Gerges
2018-02-19
Nöjd med arbetet som var noggrant och levererades i tid. Trevligt bemötande. Blev lyssnad. Klok planering utifrån mina önskemål och möjligheter. Fanns alltid ett par varianter på lösningen. Goda tippa och hjälp med val av varor. Älskar mitt nya kök! och renoverad lägenhet. Stor tack Stiligt AB !
Read more