Platsbyggda kök

stiligt design bygger platsbyggda kök för alla behov och stilar.

KÖK

PLATSBYGGDA kök för varje stil

Köket är hjärtat i varje hem.Det är här du spenderar tid med din familj och vänner, lagar läckra måltider, har fantastiska samtal eller bara ha en stund för dig själv.

Därför anser vi på Stiligt Design att alla förtjänar sitt drömkök. Oavsett om du vill ha en klassisk shaker-stil eller något mer modernt, hjälper vi dig att få det!

Alla våra kök är platsbyggda kök i egen fabrik och helt skräddarsydda med alternativ för alla storlekar och stilar. Du kan välja mellan en mängd olika ytbehandlingar, färger och material som matchar dina specifika behov. Tack vare att vi producerar våra kök i våran egen fabrik kan varje skåp och dörr måttbeställda justeras i storlek och design speciellt för dig – allt för att du får ditt drömkök.

Nedan kan du se exempel på några stilar och projekt vi dokumenterat.   

Det som utmärker ett ramkök är just ramen som omger luckorna.  Denna stilen är mångsidig och passar i äldre fastigheter likväl moderna fastigheter.

Shakerstilen känneteckas som stilren, praktisk men ändå vacker. En stil som skapas genom en runtliggande ram i kombination med en ramlucka.

Moderna kök eller släta kök är en still som associeras minimalism. och enkelhet. Med rätt utförande så framhäver den sin omgivning mer än sig självt.