platsbyggda Vinrum

platsbyggda Vinrum Många har ingen aning om vad det där utrymmet under trappan ska fylla för funktion, så varför inte låta oss skapa en unik vinförvaring efter just dina behov. Här fanns utrymmet under en lofttrappa och många turer hade gått kring vad som skulle förvaras där.

Närbild på vinflaskor med belysning mörkbetsad ek
Vinrum lyx

Vinrum

Om du är en vinälskare, vad kan vara bättre än att ha ett eget personligt vinrum?

Ett  vinrum är det perfekta sättet att förvara och visa upp din vinsamling. Oavsett om du har några dussin flaskor eller några tusen kan ett vinrum anpassas för att uppfylla dina förvaringsbehov. Förutom temperatur- och fuktighetskontroll skyddar ett välutformat vinrum också dina viner från ljus och vibrationer. Dessa miljöfaktorer kan orsaka för tidigt åldrande, så det är viktigt att välja en förvaringslösning som håller dina viner i oskadat skick. Ett inbyggt vinrum är ett utmärkt alternativ för dem som tar sitt vin på allvar. Med sin anpassningsbara förvaring och toppmoderna klimatkontroll ser ett inbyggt vinrum till att dina viner alltid är redo att drickas.

> alla förtjänar sitt drömhem <

På Stiligt är vi stolta över att kunna skapa  unika och skräddarsydda förvaringslösningar som är anpassade till våra kunders individuella behov. Oavsett om du letar efter en förvaring i traditionell stil eller något mer modernt kan vi samarbeta med dig för att skapa ett utrymme som perfekt återspeglar din stil. 

Vi erbjuder en mängd olika ytbehandlingar, färger och material, så du kommer garanterat att hitta den perfekta kombinationen för din förvaring. Och eftersom vi bygger förvaringslöningar i vår egen fabrik kan vi erbjuda skräddarsydda storlekar och designalternativ som du inte hittar någon annanstans. Så om du letar efter ett verkligt unikt förvaringslönisning är stiligt det perfekta valet.

Kontakta oss idag för att komma igång med ditt drömhem.

Nedan kan du se exempel på några stilar och projekt vi dokumenterat.

Se våra priser

Alla våra förvaringslösningar byggs från grunden i vårt egna snickeri. Genom att inte använda oss av några mellanhänder, återförsäljare eller dyra showroom kan vi hålla nere priserna.  På så sätt kan vi  erbjuda prisvärda, helt unika och måttanpassande förvaringslösningar.

Varje förvaringslösning vi gör blir helt unikt och priset varierar beroende på hur stort förvaringen är, speciallösningar, antal skåp och självklart vilken skåpsinredning man i slutändan väljer.

Vinrum

vinrum

Med eftertanke och god ljusplanering blir vinrummet inte bara en plats att förvara dina viner utan också en del av er inredning. Det är ett rum som kommer till liv på kvällen. Trenden är att man väljer att bygga ett vinrum snarare än en vinkällare. Vi har många smarta lösningar där man exempelvis kan ta tillvara på utrymmet under trappan.

Under här ser du exempel på vinrum vi gjort.