Liten walk in closet

Liten walk in closet – En maskulin walk in closet med pondus! Svarta garderoben är tillverkad av askfanér som skapar ett sobert intryck.e

läs på instagram

Svart garderob liten walk in closet

Svart walk in closet

Här har vi det snitsigt och stilfullt på samma gång, ett hem med en enhetlig harmoni.
Färg, form och funktionalitet är noga utvalt till det yttersta för att bibehålla den rymd som lägenheten bjuder på. Sekelskifteslägenheten med stuckatur ihop med dova mustiga toner påminner oss om ett äldre Paris och dess avslappnade elegans.

Detta är en liten walk in closet, som ligger i anslutning till entrén, avsedd för avhängning av jackor och skor. Med en öppning utan dörrar är det extra viktigt att rummet ger en prydlig syn i förbifarten. Med svarta garderober som sträcker sig från sida till sida och golv till tak. Utan passbitar. Har vi tagit vara på varenda millimeter till att hänga kläder och förvara skor.

Den svarta garderoben är storleken mindre. Det är därför viktigt med väl planerade sektioner där vi har tagit hänsyn till kundens mängd och typ av kläder. Varje familjemedlem ansvarar här för varsin låda. Garderoben har en utdragbar, öppen skohylla, som gör att man kan nyttja skåpens hela djup samtidigt som det är lättåtkomligt. Ofta planerar vi in en sektion med plats för “långhäng” som rymmer kappor/jackor/klänningar. Första, öppna, sektionen till vänster har plats för längre kappor/jackor. Vikbara plagg eller långa plagg som med fördel ska hängas upp är viktigt att ta i betänkelse när det handlar om att optimera en garderob.

Svart garderober som sträcker sig från sida till Sida ochgolv till tak

Stil: Modern
NCS: Svartbetsad askfanér
Lucktyp: Slät Stommar: Svarta/askfanér
Grepplösning: Push-to-open samt profilhandtag
Belysning: Bakom list i framkant i en 45 gradig profil

Belysning en viktig detalj

Vi har designat den svarta garderoben med stor del öppna sektioner för att öka rymden i ett mindre rum som detta samtidigt som ytterkläderna blir lättåtkomliga. Belysningen, placerad i 45-gradiga profiler, är vackert dold av framkantslister i askfanér. Ljuset är inte bara praktiskt utan ger en stilfull detalj som framhäver trästrukturen.

Svartbetsad askfanér med raka linjer ger ett kraftfullt maskulint intryck.

Detta är en liten walk in closet som har så mycket mer att erbjuda än bara förvaring. Att ge var sak sin plats, i en stilig atmosfär, är vardagslyx till det yttersta.

Vi har designat den svarta garderoben med stor del öppna sektioner för att öka rymden i ett mindre rum som detta samtidigt som ytterkläderna blir lättåtkomliga

Vardagsrum inspiration trappa dold infästning
Svart garderob infälld belysning skoförvaring

alla bilder från projektet

bilder från ANDRA walk in closet projekt

I ett vackert herrgårdshus har vi på Stiligt skapat en master suite, som med sitt symmetriska utförande och harmoniska materialval skapar en lugn och avkopplande känsla. Genom att bygga om planlösningen kunde vi skapa en lyxig walk in closet i anslutning till sovrummet. Det lilla badrummet förvandlades till ett exklusivt badrum en suite.
I en arkitektritad 60-talsvilla med storslagen utsikt över Askim fick vi på Stiligt i uppdrag att designa en “master wing” – en utbyggnad med sovrum, walk in closet och badrum.
Går det att bygga en walk in closet som är både lyxig och prisvärd? Självklart, säger vi på Stiligt. Med noggrann planering, medvetna materialval och genomtänkt belysningsdesign har vi här lyckats skapa en klädkammare som både är lyxig och praktisk, allt inom ramen för en kostnadseffektiv budget.
Om du letar efter en klädkammare som är snygg och har gott om förvaringsmöjligheter är detta det perfekta valet för dig! 
Här har vi kombinerat exklusiva material av flera de i klädkammaren. Träinredning i valnöt, ön med lådor är inklädd med det finaste italienska lädret, belysningen som är integrerad ligger i bakkant.
Här har vi fått chansen att hjälpa en familj som har en bra yta, men i och med snedtaket kände de att det är svårt att få till maximal förvaring.
Ett av de mest omtalade rummen i många hem är idag hemmets walk in closet. Rummet som ofta blir det lilla extra, där det är ok att satsa på detaljer som övriga hemmet inte har och ett rum många drömmer om att ha
Det svarta tillsammans med den gröngråa väggfärgen skapar en fin kontrast som ger ett modert och lugnt uttryck. Det sluttande taket såg vi som en möjlighet att skapa något unikt.
Vad gör man när barnen flyttar ut och ett helt rum plötsligt finns över? Man låter givetvis Stiligt skapa en fantastisk walk in closet.
Vem vill inte vakna upp till den här utsikten? Garderobsön är elegant placerad, med bänkskiva i Carraramarmor. Den breda ramen runt om lådorna och skåpen är skarvlös vilket ger ett rent och lyxigt intryck