Klädkammare med exklusiva läderluckor

Unika Klädkammare – Låt oss få veta din vision, dina drömmar och vad du vill längta hem till så lovar vi att göra allt för att leverera det! 

läs på instagram

Klädkammare exklusiv läder valnöt

Klädkammare med exklusiva läderluckor

Ibland får vi chansen att gå all in och då tar vi den mer än gärna. Här har kunden låtit oss kombinera exklusiva material av flera de slag i sin klädkammare. Trä inredning i valnöt, ön med lådor är inklädd med det finaste italienska lädret, belysningen som är integrerad ligger i bakkant och designen är modern.
Hur man kombinerar material gör enormt mycket och ibland är det svårt att se vad som gör att känslan blir precis som det man drömde om. Låt oss få veta din vision, dina drömmar och vad du vill längta hem till så lovar vi att göra allt för att leverera det.

Klädkammarens golv är ljust, inredningen i trä bryter av och fyller varje vrå för att skapa den mest optimala förvaringen i klädkammaren. Den dolda sockeln, luckorna som går från golv till tak och de handtagslösa fronterna ger klädkammaren en modern och ren känsla. Istället för handtag har luckorna i valnöts fanér fått en push to open funktion som är både praktisk och stilren.

Visa dina smycken i en låda av vacker valnöt, låt glaset skydda dem och belysningen förhöja dem

NCS: 2005-Y20R
Lucktyp: Slät. Lackerad MDF
Stommar(inne i skåp): Antracit
Grepplösning: Handtag
Belysning: Integrerad i framkantslist i öppna sektioner
Speciallösningar: Sittdyna. Dold ingång till kattvind. Måttbeställd spegel med pulverlackad ram som har belysning i ovankant

Belysningen är i de allra flesta rum a och o

Här har vi fått chansen att hjälpa en familj som har en bra yta, men i och med snedtaket kände de att det är svårt att få till maximal förvaring. Rummet ligger i anslutning till deras sovrum så att binda ihop känslan mellan rummen var ett givet val. En beige heltäckningsmatta binder ihop rummen. De harmoniska färgerna vandrar mellan och för att binda ihop rummen ännu mer har vi även fått chansen att bygga en platsbyggd sittmöbel vid fönstrena i sovrummet.

De släta fronterna har en behaglig nyans, den beiga heltäckningsmattan likaså så här har de svarta detaljerna blivit det som sticker ut. Handtag, klädstänger och stommarna blir den kontrast rummet behöver, så våga hitta din accent när du inreder din walk in closet.

Belysningen är i de allra flesta rum a och o och här är skapar den precis den effekt man önskar. Låt rummet få olika sorters belysning, våga blanda den inbyggda belysningen i hyllor, lådor och skåp med belysning i taket och se till att all belysning kan justeras i styrka. Val av kulör på led belysningen eller lamporna gör stor skillnad och med rätt val ger belysningen rummet rymt och en känsla av lyx.

Tänk funktion, design och användarvänlighet när du inreder din walk in closet. Du vill inte slå i huvudet i snedtaket när du ska nå en galge, hyllplan bör inte vara så djupa att det bli svårt att nå och se samtidigt som detaljerna ska få chansen att sticka ut.
Här har skåpen dragits ut tio centimeter från väggen för att inte slå i huvudet och ge den bästa funktionen, små detaljer som märks när man missar och skapar en känsla av perfektion när de sitter.
.

Klädkammare inredning grått glas tonat glas läder
Klädkammare inredning låda trälåda
Klädkammare snedtak integrerad LED valnöt lyx

Inspiration till din walk in closet

Exempel på walk in closets vi har byggt, i en mängd olika stilar. Bläddra igenom och hitta inspiration till din nya walk in closet.

I ett vackert herrgårdshus har vi på Stiligt skapat en master suite, som med sitt symmetriska utförande och harmoniska materialval skapar en lugn och avkopplande känsla. Genom att bygga om planlösningen kunde vi skapa en lyxig walk in closet i anslutning till sovrummet. Det lilla badrummet förvandlades till ett exklusivt badrum en suite.
I en arkitektritad 60-talsvilla med storslagen utsikt över Askim fick vi på Stiligt i uppdrag att designa en “master wing” – en utbyggnad med sovrum, walk in closet och badrum.
Går det att bygga en walk in closet som är både lyxig och prisvärd? Självklart, säger vi på Stiligt. Med noggrann planering, medvetna materialval och genomtänkt belysningsdesign har vi här lyckats skapa en klädkammare som både är lyxig och praktisk, allt inom ramen för en kostnadseffektiv budget.
Om du letar efter en klädkammare som är snygg och har gott om förvaringsmöjligheter är detta det perfekta valet för dig! 
Här har vi det snitsigt och stilfullt på samma gång, ett hem med en enhetlig harmoni. Färg, form och funktionalitet är noga utvalt till det yttersta för att bibehålla den rymd som lägenheten bjuder på.
Här har vi fått chansen att hjälpa en familj som har en bra yta, men i och med snedtaket kände de att det är svårt att få till maximal förvaring.
Ett av de mest omtalade rummen i många hem är idag hemmets walk in closet. Rummet som ofta blir det lilla extra, där det är ok att satsa på detaljer som övriga hemmet inte har och ett rum många drömmer om att ha
Det svarta tillsammans med den gröngråa väggfärgen skapar en fin kontrast som ger ett modert och lugnt uttryck. Det sluttande taket såg vi som en möjlighet att skapa något unikt.
Vad gör man när barnen flyttar ut och ett helt rum plötsligt finns över? Man låter givetvis Stiligt skapa en fantastisk walk in closet.
Vem vill inte vakna upp till den här utsikten? Garderobsön är elegant placerad, med bänkskiva i Carraramarmor. Den breda ramen runt om lådorna och skåpen är skarvlös vilket ger ett rent och lyxigt intryck