Platsbyggd bokhylla

Platsbyggd bokhylla

läs på instagram

Mörkblå sekelskiftesgarderob

Bokhylla av ek i vardagsrum

Platsbyggd bokhylla ek betsad ek inbyggd belysning
En hel vägg med bokhyllor kan ofta skapa en orolig känsla i rummet och det är lätt att de vackra böckern inte kommer till sin rätt. Men med en platsbyggd bokhylla som den vi fått chansen att skapa till vår kund blir den istället en naturlig del av den moderna inredningen och ger hela rummet en karaktär och ett lugn.

Kanske kan ni tycka att vi kommer ställa många frågor när ni vill ha vår hjälp, men alla era svar ger oss möjligheten att ge er just den platsbyggda bokhylla som uppfyller alla era önskningar och behov.

Är det böcker ni har mest av, eller ska er bokhylla även rymma spel, papper och andra saker som helst bör finnas bakom luckor?

 

>> Placeringen av ljuset i den platsbyggda bokhyllan skapar ett väldigt trivsamt, jämnt och behagligt ljus. <<

Många är de val som vi hjälper och guidar er i och där kommer frågor som val av material, stil, belysning och handtag. Tillsammans de detaljer som kommer skapa helheten och ge er platsbyggda bokhylla precis det utseende ni drömmer om.
Givetvis hjälper vi er med alla val och frågor som ni behöver ta reda på, men om man redan innan vet en del om sina behov och önskningar hjälper det oss väldigt mycket.

En fråga som ofta kommer upp är hur stor en platsbyggd bokhylla ska vara? Kommer den ta för stor del av rummet eller krympa rummet om den är en hel vägg? Generellt upplever vi att om bokhyllan går från vägg till vägg och från tak till golv smälter den in mer och på sätt sätt upplevs smidigare än om den endast är en bit av väggen.

En fråga som ofta kommer upp är hur stor en platsbyggd bokhylla ska vara? Kommer den ta för stor del av rummet eller krympa rummet om den är en hel vägg? Generellt upplever vi att om bokhyllan går från vägg till vägg och från tak till golv smälter den in mer och på sätt sätt upplevs smidigare än om den endast är en bit av väggen. Just den här bokhyllan passar i vår kunds moderna hem, den brunpigmenterade ekfanéren ger värme och karaktär utan att ta fokus från det som vi vill ska synas i rummet. För oss är det viktigt att en platsbyggd möbel inte bara fyller alla funktioner utan också stämmer överens med er stil och hemmets övriga inredning. Här har vi valt att inte ha handtag på bokhyllan utan luckorna har push-to-open funktion vilket skapar ett stilrent intryck och det finns ingen risk att gå in i några handtag när bokhyllan passeras. I kombination med den släta luckan skapar handtagslösningen också den moderna stil vi valt här.
Platsbyggd bokylla inbyggd belysning brun ek LED belysning

Den platsbyggda bokhyllan går från vägg till vägg samt golv till tak och skapar på så sätt ett väldigt lugn i rummet. Den symmetriska indelningen av hyllor och skåp samt val av material ger även den ett harmoniskt intryck även om den platsbyggda bokhyllan är stor.

I vissa fall behövs det olika storlekar på hyllor, fack och skåp men här har vi valt att ha så få storlekar som det går vilket också skapar ett lugn i rummet. Den större delen i mitten lämpar sig perfekt för en tavla eller något annat vackert och den bryter av så att inte bokhyllan känns för tung. Belysning är som alltid en viktig del och i just platsbyggda bokhyllor gör placeringen av den enormt stor skillnad för vilket uttryck möbeln får. Här har vi valt att sätta den bakom varje hylla samt infälld på sidorna. Att belysningen sitter i bakkant på hyllorna ger ett väldigt jämnt och harmoniskt ljus bakom böckerna. Belysningen i sidorna skapar vackra skuggor och lyfter fram detaljer som står i hyllan.

Kombinationen mellan hur den platsbyggda bokhyllan inreds, hur belysningen placeras och vilka material och handtag som väljs är det som kommer avgöra hur just din bokhylla blir. 

Utmana oss gärna med alla dina drömma så lovar vi att skapa en bokhylla du kommer längta hem till.

Stil: Modern
NCS: Brunpigmenterad ekfanér
Lucktyp: Slät
Stommar: Laminat
Grepplösning: Push-to-open
Belysning: Bakom varje hyllplan samt infälld på sidorna
Speciallösningar: Infälld belysning i sidorna
Bänkskiva: Azul Valverde

alla bilder från projektet

Svart garderob med mässingsdetaljer. En fanstastisk garderob som ger en lyxkänsla med sina fina detaljer och exklusiva känsla.

bilder från ANDRA vardagsrumsprojekt

Bokhylla av ek i vardagsrum

Bokhylla av ek i vardagsrum

En hel vägg med bokhyllor kan ofta skapa en orolig känsla i rummet och det är lätt att de vackra böckern inte kommer till sin rätt. Men med en platsbyggd bokhylla som den vi fått chansen att skapa till vår kund blir den istället en naturlig del av den moderna inredningen och ger hela rummet en karaktär och ett lugn. Kanske kan ni tycka att vi kommer ställa många frågor när ni vill ha vår hjälp, men alla era svar ger oss möjligheten att ge er just den platsbyggda bokhylla som uppfyller alla era önskningar och behov. Är det böcker ni har mest av, eller ska er bokhylla även rymma spel, papper och andra saker som helst bör finnas bakom luckor?
Platsbyggd bokhylla ek betsad ek inbyggd belysning

>> Placeringen Av Ljuset I Den Platsbyggda Bokhyllan Skapar Ett Väldigt Trivsamt, Jämnt Och Behagligt Ljus. <<

Många är de val som vi hjälper och guidar er i och där kommer frågor som val av material, stil, belysning och handtag. Tillsammans de detaljer som kommer skapa helheten och ge er platsbyggda bokhylla precis det utseende ni drömmer om. Givetvis hjälper vi er med alla val och frågor som ni behöver ta reda på, men om man redan innan vet en del om sina behov och önskningar hjälper det oss väldigt mycket. En fråga som ofta kommer upp är hur stor en platsbyggd bokhylla ska vara? Kommer den ta för stor del av rummet eller krympa rummet om den är en hel vägg? Generellt upplever vi att om bokhyllan går från vägg till vägg och från tak till golv smälter den in mer och på sätt sätt upplevs smidigare än om den endast är en bit av väggen. En fråga som ofta kommer upp är hur stor en platsbyggd bokhylla ska vara? Kommer den ta för stor del av rummet eller krympa rummet om den är en hel vägg? Generellt upplever vi att om bokhyllan går från vägg till vägg och från tak till golv smälter den in mer och på sätt sätt upplevs smidigare än om den endast är en bit av väggen. Just den här bokhyllan passar i vår kunds moderna hem, den brunpigmenterade ekfanéren ger värme och karaktär utan att ta fokus från det som vi vill ska synas i rummet. För oss är det viktigt att en platsbyggd möbel inte bara fyller alla funktioner utan också stämmer överens med er stil och hemmets övriga inredning. Här har vi valt att inte ha handtag på bokhyllan utan luckorna har push-to-open funktion vilket skapar ett stilrent intryck och det finns ingen risk att gå in i några handtag när bokhyllan passeras. I kombination med den släta luckan skapar handtagslösningen också den moderna stil vi valt här.
Platsbyggd bokylla inbyggd belysning brun ek LED belysning

Den Platsbyggda Bokhyllan Går Från Vägg Till Vägg Samt Golv Till Tak Och Skapar På Så Sätt Ett Väldigt Lugn I Rummet. Den Symmetriska Indelningen Av Hyllor Och Skåp Samt Val Av Material Ger Även Den Ett Harmoniskt Intryck Även Om Den Platsbyggda Bokhyllan Är Stor.

I vissa fall behövs det olika storlekar på hyllor, fack och skåp men här har vi valt att ha så få storlekar som det går vilket också skapar ett lugn i rummet. Den större delen i mitten lämpar sig perfekt för en tavla eller något annat vackert och den bryter av så att inte bokhyllan känns för tung. Belysning är som alltid en viktig del och i just platsbyggda bokhyllor gör placeringen av den enormt stor skillnad för vilket uttryck möbeln får. Här har vi valt att sätta den bakom varje hylla samt infälld på sidorna. Att belysningen sitter i bakkant på hyllorna ger ett väldigt jämnt och harmoniskt ljus bakom böckerna. Belysningen i sidorna skapar vackra skuggor och lyfter fram detaljer som står i hyllan. Kombinationen mellan hur den platsbyggda bokhyllan inreds, hur belysningen placeras och vilka material och handtag som väljs är det som kommer avgöra hur just din bokhylla blir. Utmana oss gärna med alla dina drömma så lovar vi att skapa en bokhylla du kommer längta hem till.

Stil: Modern
NCS: Brunpigmenterad ekfanér
Lucktyp: Slät
Stommar: Laminat
Grepplösning: Push-to-open
Belysning: Bakom varje hyllplan samt infälld på sidorna
Speciallösningar: Infälld belysning i sidorna
Bänkskiva: Azul Valverde

alla bilder från projektet

Bilder Från ANDRA Vardagsrumsprojekt