Fiskbensmönster svart lucka nero marquina

vardagsrum inspiration med inbyggd kamin

vardagsrum inspiration -Låt dig inspireras av detta vardagsrum som har en internationell prägel och för tankarna till en lyxvåning i New York. Den svävande trappan som läckert vandrar längst med väggen för blicken till rummets mittpunkt. En gaskamin som är lyxigt paketerad med platsbyggda skåp.

En av de mest fantastiska egenskaperna hos detta rum är dess höjd. Rummet är verkligen högt, vilket gör att rummet känns ännu mer öppet och luftigt. Dessutom är det naturliga ljuset som kommer in genom de stora fönstren verkligen vackert.

Stil: Modern
NCS: S2002-Y
Lucktyp: Slät
Stommar: Lackerad MDF
Grepplösning: Profil handtag
Belysning: I bakkant med en list framför

>> Svartbetsad askfanér i kombination med marmor skapar en kombination av modernism och lyx. <<

Krävs något exceptionellt

För att matcha höjden krävs något exceptionellt. Den här unika förvaringslösningen i svartbetsad ask är ett perfekt komplement till detta vardagsrum. Den eleganta, svarta designen är perfekt för ett modernt hem, medan den släta luckorna som är lagda i ett fiskbensmönster ger en touch av lyx. Vi har använt träets ådring för att förstärka fiskbensmönstret. Och vem kan motstå de lockande lågorna från den inbyggda gaskaminen? För att ytterligare framhäva vardagsrummets elegans har vi valt en svart marmor. Nero maquina har en svart bakgrund med vit ådring. Ett perfekt giftemål med de svartbetsade luckorna.

Ett tips! Nero Marquina gör sig bäst polerad då den annars kan uppfattas som grå och blir lätt flammig.

Nero marquina svart marmor svart trälucka
Lyx inredning inspiration
Infällda högtalare tak bang olufsen inomhus kamin

Maximerad förvaring

Vad som tillsyntes är en panel döljer sig öppningsbara skåp och förvaringen är maximerad. Det fanns många olika installationer som vi fick ta hänsyn till som exempelvis skortsten, vattenskåp, gasreglage, ventilation, olika väggdjup med mera. Varje skåp har olika djup och öppningssätt. Det vänstra, övre, skåpet är enbart 10cm djupt och därmed perfekt för glas. Den största, övre, luckan råkade bli en perfekt förvaring för plastjulgranen. Att sitta framför kaminen efter en hård arbetsdag är det perfekta sättet att koppla av och varva ner. De varma lågorna och den sprakande elden är det perfekta sättet att lugna bort dagens stress, och vad kan vara bättre än att göra detta i ditt eget lyxiga vardagsrum? Men rummet är inte bara perfekt för att sitta och reflektera. Det här är det perfekta rummet för att bjuda in gäster. Den lyxiga känslan av den svarta marmorn och det vackra naturliga ljuset som kommer in genom fönstret kommer garanterat att få gästerna att känna sig välkomna.

alla bilder från projektet

bilder från ANDRA specialprojekt

Exempel på specialprojekt vi har byggt Bläddra igenom och hitta inspiration .

Drömtvättstugan När man tänker tvättstuga tänker man inte platsbyggt.Men vi vill utmana dig.Det är ett viktigt rum då man gör mycket jobb här.
Många drömmer om en egen hemmabio men få har möjligheten att ha det och lätt blir det ett rum som är svårt att få till. Så varför inte skapa ett rum som du inte vill lämna och där hela känslan lyfts av den otroligt snygga och exklusiva känslan i detta rummet.
Ett av de viktigaste rummet i varje hem är badrummet. Det är där vi börjar och avslutar vår dag, och det bör vara en plats för lugn och avkoppling.
För att behålla det minimalistiska utseendet har vi byggt in hela toalett cisternen från Gerberit och kombinerat det med ett skåp ovanför där luckorna går hela vägen upp till tak..
Det rum som oftast är svårast är renovera i ett sekelskifteshus/lägenhet är badrummet. Väldigt lätt blir det rummet som sticker ut och där stilen inte riktigt går att fånga och det vill vi visa att det går att råda bot på.
En hel vägg med bokhyllor kan ofta skapa en orolig känsla i rummet och det är lätt att de vackra böckern inte kommer till sin rätt. Men med en platsbyggd bokhylla som den vi fått chansen att skapa till vår kund blir den istället en naturlig del av den moderna inredningen
Badrum är kanske inte det du tänker på när du tänker platsbyggt? Men för oss är det precis lika naturligt att välja en platsbyggd lösning i ett badrum som i alla andra rum. Varför inte ta ut svängarna och låta oss skapa ett platsbyggt badrumsskåp som blir lika mycket ett konstverk som funktion?
Många har ingen aning om vad det där utrymmet under trappan ska fylla för funktion, så varför inte låta oss skapa en unik vinförvaring efter just dina behov.
Linus sökte man ett minimalistiskt formspråk inne i villa Fernström för att matcha med utsidan. Här ville man ha en nästan sömlös övergång från hall och kök, in i vardagsrummet och sedan ut på den stora terrassen. Linus valde att vända sig till Stiligt för att hjälpa honom att att designa och bygga hans drömkök samt all förvaring inne i huset.
Med sina gerade kanter ger byrån ett minimalistiskt uttryck och smälter in i sin omgivning. Vi vill såklart att fler ska kunna ha denna fantastiska möbel i sina hem och detta är vår första produkt som man kan måttbeställa i olika bredd, höjd, djup och kulörer.
Mörkbrunbetsad ek tillsammans med den varma bakgrundsbelysningen skapar det en mystisk och exklusiv känsla. Rummet är även tempererat med ett kylaggregat som vi byggt in med panel.
“Planning makes perfect” är ett uttryck som genomsyrar detta projekt. Att medvetet dela av badrummet skapar en spakänsla. I duschen är blandaren från tapwell infälld och väggnära brunnen precis som väggplattorna går från sida till sida
En innovation som grundade sig i begränsat djup samtidigt som alla flaskor skulle belysas. Resultatet blev vår senaste produkt med snedställda buteljpaneler av svartbetsad ek och integrerad belysning
Att verkligen ta vara på och utveckla den befintliga känslan i en bostad skapar harmoni och ger ett starkt helhetsintryck. Här har vi arbetat med kulören i knopparna och naturkänslan i ekskivan. Varmt, välkomnande och med hemkänsla.
En vacker kommod kan lyfta ett mediokert badrum till nya höjder. Tillåts vi, som i detta fall, designa ett helt badrum från golv till tak är den enda begränsningen vår fantasi.