Tvättstuga tvättmaskin skåp miele marmor bänkskiva vola blandare

Drömtvättstugan

När det gäller tvättstugor tänker många på trånga och föråldrade utrymmen som är allt annat än drömlika. Men med rätt design och några smarta lösningar går det att skapa en snygg och modern tvättstuga som du kommer att älska att använda. Den här dröm tvättstugan tror vi att få skulle vilja lämna de. 

Från den vackra marmorbänkskivan till den eleganta dörren av svartbetsad askfanér, allt i det här utrymmet skriker modern elegans. Här har kunden valt en handtagslös design med svartlackerade aluminiumprofiler samt en lyxig, gul vola blandare. Bänkskivan är tillverkad av Carraramarmor, vilket ger en touch av lyx, medan den inbyggda frysen och städskåpet är praktiska tillägg. Tvättkorgarna har också skräddarsytts enligt våra specifikationer och har vackra tygpåsar som gör det enkelt att sortera kläderna. Slutligen kan vi inte glömma den fantastiska Miele tvättmaskin och torktumlare duo – perfekt för upptagna hushåll.

Den här dröm tvättstugan är den perfekta lösningen för alla som vill ha ett snyggt och praktiskt utrymme för att ta hand om sina kläder. Med allt du behöver på ett och samma ställe är det enkelt att hålla hemmet snyggt. Så varför inte ge den här designen ett försök i ditt eget hem

NCS: Svartbetasad askfanér
Lucktyp: Slät
Stommar: Svart laminat
Grepplösning: Grepplöst. svart lackerade aluminiumprofiler
Belysning:
Speciallösningar: Tvättnedkast; städskåp; inbyggnadsfrys; tvättkorgar
Bänkskiva:

Svartbetsad ask integrerad frys
Tvättstuga marmor bänkskiva

alla bilder från projektet

EXEMPEL PÅ SPECIALPROJEKT

Här ser du exempel på  specialprojekt vi gjort.

Många drömmer om en egen hemmabio men få har möjligheten att ha det och lätt blir det ett rum som är svårt att få till. Så varför inte skapa ett rum som du inte vill lämna och där hela känslan lyfts av den otroligt snygga och exklusiva känslan i detta rummet.
Ett av de viktigaste rummet i varje hem är badrummet. Det är där vi börjar och avslutar vår dag, och det bör vara en plats för lugn och avkoppling.
För att behålla det minimalistiska utseendet har vi byggt in hela toalett cisternen från Gerberit och kombinerat det med ett skåp ovanför där luckorna går hela vägen upp till tak..
Det rum som oftast är svårast är renovera i ett sekelskifteshus/lägenhet är badrummet. Väldigt lätt blir det rummet som sticker ut och där stilen inte riktigt går att fånga och det vill vi visa att det går att råda bot på.
Låt dig inspireras av detta vardagsrum som har en internationell prägel och för tankarna till en lyxvåning i New York. Den svävande trappan som läckert vandrar längst med väggen för blicken till rummets mittpunkt
En hel vägg med bokhyllor kan ofta skapa en orolig känsla i rummet och det är lätt att de vackra böckern inte kommer till sin rätt. Men med en platsbyggd bokhylla som den vi fått chansen att skapa till vår kund blir den istället en naturlig del av den moderna inredningen
Badrum är kanske inte det du tänker på när du tänker platsbyggt? Men för oss är det precis lika naturligt att välja en platsbyggd lösning i ett badrum som i alla andra rum. Varför inte ta ut svängarna och låta oss skapa ett platsbyggt badrumsskåp som blir lika mycket ett konstverk som funktion?
Många har ingen aning om vad det där utrymmet under trappan ska fylla för funktion, så varför inte låta oss skapa en unik vinförvaring efter just dina behov.
Linus sökte man ett minimalistiskt formspråk inne i villa Fernström för att matcha med utsidan. Här ville man ha en nästan sömlös övergång från hall och kök, in i vardagsrummet och sedan ut på den stora terrassen. Linus valde att vända sig till Stiligt för att hjälpa honom att att designa och bygga hans drömkök samt all förvaring inne i huset.
Med sina gerade kanter ger byrån ett minimalistiskt uttryck och smälter in i sin omgivning. Vi vill såklart att fler ska kunna ha denna fantastiska möbel i sina hem och detta är vår första produkt som man kan måttbeställa i olika bredd, höjd, djup och kulörer.
Mörkbrunbetsad ek tillsammans med den varma bakgrundsbelysningen skapar det en mystisk och exklusiv känsla. Rummet är även tempererat med ett kylaggregat som vi byggt in med panel.
“Planning makes perfect” är ett uttryck som genomsyrar detta projekt. Att medvetet dela av badrummet skapar en spakänsla. I duschen är blandaren från tapwell infälld och väggnära brunnen precis som väggplattorna går från sida till sida
En innovation som grundade sig i begränsat djup samtidigt som alla flaskor skulle belysas. Resultatet blev vår senaste produkt med snedställda buteljpaneler av svartbetsad ek och integrerad belysning
Att verkligen ta vara på och utveckla den befintliga känslan i en bostad skapar harmoni och ger ett starkt helhetsintryck. Här har vi arbetat med kulören i knopparna och naturkänslan i ekskivan. Varmt, välkomnande och med hemkänsla.
En vacker kommod kan lyfta ett mediokert badrum till nya höjder. Tillåts vi, som i detta fall, designa ett helt badrum från golv till tak är den enda begränsningen vår fantasi.

Nedan finner du ALLA typer av specialprojekt