Shakerkök i nyklassisk stil

shakerkök i nyklassisk stil, Inte modern, inte klassisk. Kanske tidlös? Detta köket handlar om detaljer. Köksön blir lägenhetens naturliga mötesplats.

Shakerkök i nyklassisk stil

Föreställ dig ett kök med alla moderna bekvämligheter, men också ett som känns som om det byggdes i en annan tid.

Stiligt - Ett kök med gråa skåp i modern stil.

Föreställ dig ett kök med alla moderna bekvämligheter, men också ett som känns som om det byggdes i en annan tid.

Inte modern, inte klassisk. Kanske tidlös? Detta köket handlar om detaljer. 

Stil: Ramkök
NCS: S5502-B
Lucktyp: Lackerad Ramlucka
Stommar: Laminat
Grepplösning: Handtag
Speciallösningar: Vitrinskåp

>> Inte modern, inte klassisk. Kanske tidlös? Detta köket handlar om detaljer <<

Köksön blir lägenhetens naturliga mötesplats där vi förberett för champagneflaskan med en nedsänkt ho i rostfritt stål. Köksön döljer barstolar och luckor med ytterligare förvaring. Tittar man noga så ser man inga skarvar mellan lådorna då varje skåp har en ramverk tillverkad i ett enda stycke. Ramen är extra bred vilket tillsammans med de synliga gångjärnen ger en, klassisk, lyxig känsla. Miele diskmaskinen är väl dold och integrerad till vänster om diskhon. För att få ett helt kylskåp är frysen integrerad under ugnen. Ugnen och hällen är från Neff. Ugnen har en smart funktion där luckan glider in och försvinner när man öppnar den.

Stiligt - Ett kök med bord och stolar i nyklassisk stil.

Köksön blir lägenhetens naturliga mötesplats där vi förberett för champagneflaskan med en nedsänkt ho i rostfritt stål

Stiligt - Ett kök med vita skåp och trägolv i klassisk stil.
Öppen planlösning
Inbyggnadsugn varmluftsugn neff

alla bilder från projektet

bilder från ANDRA köksprojekt

Sekelskifteslägenheten har allt man drömmer om med generös takhöjd, vackra parkettgolv. Shaker stilen passar fint i stilen och för att inte göra köket tungt har det fått ljusa och fräscha färger.

Föreställ dig ett kök med alla moderna bekvämligheter, men också ett som känns som om det byggdes i en annan tid. Det är vad du kommer att hitta när du går in i det här ramköket.

Föreställ dig ett kök med alla moderna bekvämligheter, men också ett som känns som om det byggdes i en annan tid. Det är vad du kommer att hitta när du går in i det här ramköket.

Med sin harmoniska, gröna färg, innanförliggande luckor och smala lådor skapar det en retro känsla och för oss tillbaka till 60-talet. Det vita kaklet som är 7.5x15cm, med tegelstensläggning skapar ytterligare karaktär och förstärker retro känslan.

Med en helt öppen planlösning ville vi i detta projekt få köket att smälta in. Allt är utformat med minimalism i åtanke. Öppen planlösning kan ofta innebära att man offrar förvaring eller vitvaror.

Köket i villa Fernström är minimalistiskt utformat, men har alla funktioner du behöver. Det är perfekt för alla som vill ha ett snyggt och elegant kök utan att offra någon funktionalitet.

Utöver ett antal grundläggande krav på funktion, förvaring och färg (gissa vilken) fick vi fria händer. Med tanke på slitaget på ett kontorshotell och festlokal så blev Fenix laminat det naturliga val i både skåpsluckor,

Nedan finner du de mest efterfrågade köksstilarna just nu.

Klassiska kök känneteckas som stilren, praktisk men ändå vacker. En stil som skapas genom en runtliggande ram i kombination med en ramlucka.

Moderna kök eller släta kök är en still som associeras minimalism. och enkelhet. Med rätt utförande så framhäver den sin omgivning mer än sig självt.

Shakerkök i nyklassisk stil

Retro ramkök

Med sin harmoniska, gröna färg, innanförliggande luckor och smala lådor skapar det en retro känsla och för oss tillbaka till 60-talet. Det vita kaklet som är 7.5x15cm, med tegelstensläggning skapar ytterligare karaktär och förstärker retro känslan. Lägg även märke till detaljen att kaklet fortsätter in i vitrinskåpet där vi satt glashyllor för att göra det mer synligt.

 

Stil: Shaker
NCS: S5502-B
Lucktyp: Lackerad Ramlucka
Stommar: Laminat
Grepplösning: Knoppar
Speciallösningar: Vikluckor i överskåp

Stiligt - I en retro twist har detta kök vita skåp och kakelväggar.

>> Det vita kaklet med tegelstensläggning skapar ytterligare karaktär och förstärker retro känslan <<

Stiligt - Ett kök med vita skåp i nyklassisk stil.

När det kommer till layouten så har överskåpen en symmetri som följer hela vägen i bredd. Ovan högskåpet och kylfrysen så fortsätter luckornas linjer ut mot överskåpen. Alla högskåpsluckor har samma bredd. Vi förespråkar för att ha öppna ytor som även kan uppnås med vitrinskåp eller hyllor. Det ökar rymden och möjliggör för belysning som även gör det väldigt trevligt på kvällen. Märk också att vi inte har en enda passbit mot varken tak eller väggar. Med lasermätare och vattenpass gäller det hålla tungan rätt i mun. Något som ingår i vår tjänst när vi levererar kök.

Stiligt - En ramkök med vita skåp och träbänkskivor i nyklassisk stil.

Den ljusa kompositskivan är neutral med en liten melering som tillsammans med bambuskivan skapar en varm hemtrevlig känsla.

Den ljusa kompositskivan är neutral med en liten melering som tillsammans med bambuskivan skapar en varm hemtrevlig känsla. Vi tycker om detaljen att man kan se att skivan är lagt i flera skikt i framkant. Bambu bidrar positivt till CO2-utvecklingen. Det binder 20 gånger mer CO2 än ett ekträd och släpper också ut större mängder syre under tillväxten. När det kommer till tålighet är bambubänkskivor mycket tåliga men precis som ek eller andra träslag krävs det att man oljar in då och då.

Vitvarorna är från Siemens där ugnen har en smart funktion som stektermometer. Kylfrysen är smart integrerad. Blandaren har en utdragbar pip och är från Hansgrohe.

alla bilder från projektet

bilder från ANDRA köksprojekt

Nedan finner du de mest efterfrågade köksstilarna just nu.