Garderob hall

Garderob hall ger ett perfekt första intryck

Första intrycket

Platsbyggd garderob platsbyggt hall guldhandtag entre lådor vit garderob entre inspiration nyklassisk landshövdinge guldheden hallinspiration

HALLGARDEROBEN VIKTIG FÖR ORDNING OCH REDA

Det sägs att man har 2 sekunder på sig att göra ett gott första intryck. Det ville vi ta vara på och skapade denna hall. Möbeln andas lyx vid första ögonkastet. Flertalet lådor med guldhandtag nertill och ovanpå dessa återfinns dörrar som sträcker sig majestätiskt mot taket. Maximalt med förvaring i en klassisk design. Vi älskar perfektion!

Är hallen hopplös att få till? Skor överallt och jackor och halsdukar ligger huller om buller? Då kan vi komma med skräddarsydda förslag på hur att lösa denna problematik. Vi kan designa en snygg och ultrapraktisk lösning som ger din hall ett nytt liv och en skönare vardag. Fördelen med att platsbygga och designa utifrån ditt hems unika förutsättningar skapar en härlig dynamik. Den döda ytan under trappan bli snygg förvaring och kanske med en sittmöjlighet, den knepiga nischei arbetar gärna med olika material och lösningar för att maximera funktion och stil.

Under här ser du ytterligare exempel på hallgarderober vi gjort.