inreda walk in closet

Inreda walk in closet på det bästa sättet.När man funderar på hur ens walk in closet ska se ut är det bäst att anlita proffs. Anlita sitligt

läs på instagram

Inreda walk in closet beige heltäckningsmatta NCS S2005-Y20R

Walk in closet med en lugn hemmakänsla

Drömmer du om att inreda en walk in closet med allt man kan tänka sig, ja då har du hittat rätt. Vi utgår alltid från era drömmar, visioner och möjligheter när vi sedan börjar inreda er walk in closet. Inget utrymme är egentligen för stort eller för litet. Det gäller att nyttja varje centimeter rätt och anpassa lösningarna efter just ert rum.
Har ni utrymmet – ja då har vi lösningarna, materialen, visionerna och expertisen.

NCS: 2005-Y20R
Lucktyp: Slät. Lackerad MDF
Stommar(inne i skåp): Antracit
Grepplösning: Handtag
Belysning: Integrerad i framkantslist i öppna sektioner
Speciallösningar: Sittdyna. Dold ingång till kattvind. Måttbeställd spegel med pulverlackad ram som har belysning i ovankant

Maximera förvaringen i utrymmen med snedtak

Här har vi fått chansen att hjälpa en familj som har en bra yta, men i och med snedtaket kände de att det är svårt att få till maximal förvaring. Rummet ligger i anslutning till deras sovrum så att binda ihop känslan mellan rummen var ett givet val. En beige heltäckningsmatta binder ihop rummen. De harmoniska färgerna vandrar mellan och för att binda ihop rummen ännu mer har vi även fått chansen att bygga en platsbyggd sittmöbel vid fönstrena i sovrummet.

De släta fronterna har en behaglig nyans, den beiga heltäckningsmattan likaså så här har de svarta detaljerna blivit det som sticker ut. Handtag, klädstänger och stommarna blir den kontrast rummet behöver, så våga hitta din accent när du inreder din walk in closet.

Belysningen är i de allra flesta rum a och o och här är skapar den precis den effekt man önskar. Låt rummet få olika sorters belysning, våga blanda den inbyggda belysningen i hyllor, lådor och skåp med belysning i taket och se till att all belysning kan justeras i styrka. Val av kulör på led belysningen eller lamporna gör stor skillnad och med rätt val ger belysningen rummet rymt och en känsla av lyx.

Tänk funktion, design och användarvänlighet när du inreder din walk in closet. Du vill inte slå i huvudet i snedtaket när du ska nå en galge, hyllplan bör inte vara så djupa att det bli svårt att nå och se samtidigt som detaljerna ska få chansen att sticka ut.
Här har skåpen dragits ut tio centimeter från väggen för att inte slå i huvudet och ge den bästa funktionen, små detaljer som märks när man missar och skapar en känsla av perfektion när de sitter.
.

beige heltäckningsmatta sittbänk med låda tygdyna
inreda walk in closet NCS S2005-Y20R svarta handtag
NCS S2005-Y20R svarta handtag integrerad belysning garderob

alla bilder från projektet

bilder från ANDRA walk in closet projekt

Om du letar efter en klädkammare som är snygg och har gott om förvaringsmöjligheter är detta det perfekta valet för dig! 
Här har vi det snitsigt och stilfullt på samma gång, ett hem med en enhetlig harmoni. Färg, form och funktionalitet är noga utvalt till det yttersta för att bibehålla den rymd som lägenheten bjuder på.
Här har vi ombinerat exklusiva material av flera de i klädkammaren. Trä inredning i valnöt, ön med lådor är inklädd med det finaste italienska lädret, belysningen som är integrerad ligger i bakkant.
Ett av de mest omtalade rummen i många hem är idag hemmets walk in closet. Rummet som ofta blir det lilla extra, där det är ok att satsa på detaljer som övriga hemmet inte har och ett rum många drömmer om att ha
Det svarta tillsammans med den gröngråa väggfärgen skapar en fin kontrast som ger ett modert och lugnt uttryck. Det sluttande taket såg vi som en möjlighet att skapa något unikt.
Vad gör man när barnen flyttar ut och ett helt rum plötsligt finns över? Man låter givetvis Stiligt skapa en fantastisk walk in closet.
Vem vill inte vakna upp till den här utsikten? Garderobsön är elegant placerad, med bänkskiva i Carraramarmor. Den breda ramen runt om lådorna och skåpen är skarvlös vilket ger ett rent och lyxigt intryck