Platsbyggda kök Stockholm

stiligt design bygger platsbyggda kök Stockholm för alla behov och stilar.

Shakerstil kök buster and punch hooked 1

PLATSBYGGDA kök Stockholm

Ljusgrått kök NCS S2005-Y30R

Köket har alltid setts som hemmets hjärta. Det är en plats där familjer och vänner samlas för att laga mat och dela måltider, föra djupa samtal eller helt enkelt tillbringa tid tillsammans. På senare år har köket fått en ännu viktigare roll som hemmets nav. Med öppna planlösningar och stora rum som blir allt mer populära är köket ofta centrum för familjelivet. Därför är det viktigare än någonsin att ha ett vackert och funktionellt kök.

 På Stiligt anser vi att alla förtjänar sitt drömkök. Oavsett om du vill ha en klassisk shaker-stil eller något mer modernt arbetar vi tillsammans med dig för att skapa ett utrymme som du kommer att älska att tillbringa tid i.

Köket är hjärtat i varje hem. Det är här du spenderar tid med din familj och vänner, lagar läckra måltider, har fantastiska samtal eller bara ha en stund för dig själv.

> alla förtjänar sitt drömkök <

Stiligt - Två män i en verkstad diskuterar planer på ett platsbyggt kök.

På Stiligt är vi stolta över att kunna skapa  unika och skräddarsydda kök som är anpassade till våra kunders individuella behov. Oavsett om du letar efter ett kök i traditionell stil eller något mer modernt kan vi samarbeta med dig för att skapa ett utrymme som perfekt återspeglar din stil. 

Vi erbjuder en mängd olika ytbehandlingar, färger och material, så du kommer garanterat att hitta den perfekta kombinationen för ditt nya kök. Och eftersom vi bygger våra kök i vår egen fabrik kan vi erbjuda skräddarsydda storlekar och designalternativ som du inte hittar någon annanstans. Så om du letar efter ett verkligt unikt kök är stiligy det perfekta valet.

Kontakta oss idag för att komma igång med ditt drömkök.

Nedan kan du se exempel på några stilar och projekt vi dokumenterat.

modernt kök i sekelskiftslägenhet
sharker kök
köksö barstolar_

Se våra priser

Alla våra kök byggs från grunden i vårt egna snickeri. Genom att inte använda oss av några mellanhänder, återförsäljare eller dyra showroom kan vi hålla nere priserna.  På så sätt kan vi  erbjuda prisvärda, helt unika och måttanpassande kök.

Varje kök vi gör blir helt unikt och priset varierar beroende på hur stort köket är, speciallösningar, antal skåp och självklart vilken skåpsinredning man i slutändan väljer.

EXEMPEL PÅ köksprojekt

Här ser du exempel på kök vi gjort.

Med sin harmoniska, gröna färg, innanförliggande luckor och smala lådor skapar det en retro känsla och för oss tillbaka till 60-talet. Det vita kaklet som är 7.5x15cm, med tegelstensläggning skapar ytterligare karaktär och förstärker retro känslan.

Köket i villa Fernström är minimalistiskt utformat, men har alla funktioner du behöver. Det är perfekt för alla som vill ha ett snyggt och elegant kök utan att offra någon funktionalitet.

Ett minimalistiskt kök med varma toner ger ett välkomnande och lugnt intryck i denna vackra sekelskifteslägenheten i Linné. Med dem rena ytorna dras blicken till de vackra detaljerna som orginal stuckaturer och takrosett.
Utöver ett antal grundläggande krav på funktion, förvaring och färg (gissa vilken) fick vi fria händer. Med tanke på slitaget på ett kontorshotell och festlokal så blev Fenix laminat det naturliga val i både skåpsluckor,
Med en helt öppen planlösning ville vi i detta projekt få köket att smälta in. Allt är utformat med minimalism i åtanke. Öppen planlösning kan ofta innebära att man offrar förvaring eller vitvaror.
Längst den idylliska gatan, Kungsladugårdsgatan i Majorna, finner man denna vackra bostad. De vitpigmenterade massiva grangolven, putsade murstocken och plankväggen tillsammans med stora köket ger en ombonad känsla

Föreställ dig ett kök med alla moderna bekvämligheter, men också ett som känns som om det byggdes i en annan tid. Det är vad du kommer att hitta när du går in i det här ramköket.

Sekelskifteslägenheten har allt man drömmer om med generös takhöjd, vackra parkettgolv. Shaker stilen passar fint i stilen och för att inte göra köket tungt har det fått ljusa och fräscha färger.

Nedan finner du de mest efterfrågade köksstilarna just nu.

Det som utmärker ett ramkök är just ramen som omger luckorna.  Denna stilen är mångsidig och passar i äldre fastigheter likväl moderna fastigheter.

Shakerstilen känneteckas som stilren, praktisk men ändå vacker. En stil som skapas genom en runtliggande ram i kombination med en ramlucka.

Moderna kök eller släta kök är en still som associeras minimalism. och enkelhet. Med rätt utförande så framhäver den sin omgivning mer än sig självt.

KÖK

Stiligt - Ett modernt kök i en sekelskifteslägenhet.

Köket är hjärtat i varje hem.Det är här du spenderar tid med din familj och vänner, lagar läckra måltider, har fantastiska samtal eller bara ha en stund för dig själv.

Därför anser vi på Stiligt Design att alla förtjänar sitt drömkök.  

Ljusgrått kök NCS S2005-Y30R

 Oavsett om du vill ha en klassisk shaker-stil eller något mer modernt, hjälper vi dig att få det.   

köksö barstolar_

Alla våra kök är platsbyggda kök i egen fabrik och helt skräddarsydda med alternativ för alla storlekar och stilar. Du kan välja mellan en mängd olika ytbehandlingar, färger och material som matchar dina specifika behov. Tack vare att vi producerar våra kök i våran egen fabrik kan varje skåp och dörr måttbeställda justeras i storlek och design speciellt för dig – allt för att du får ditt drömkök.

Nedan kan du se exempel på några stilar och projekt vi dokumenterat.   

Andra köksprojekt

Nedan finner ni de mest efterfrågade köksstilarna just nu.