Platsbyggda ramkök

Platsbyggda ramkök är en mångsidig stil som passar i äldre fastigheter likväl moderna fastigheter.Detaljer som handtag och kakel avgör känslan

RAMKÖK

Platsbyggt ramkök retro vit kakel ljusgrå fog lindblomsgrön

PLATSBYGGDA RAMKÖK

Det som utmärker ett ramkök är just ramen som omger luckorna. Ett annat uttryck är att luckorna är innanförliggande(stommen omger luckan). Denna stilen är mångsidig och passar i äldre fastigheter likväl moderna fastigheter. Detaljer som handtag och kakel avgör känslan. Det vanligaste är att ramen är 25 eller 38mm men går att få både smalare och bredare. En smalare ram ger ett mer modernt intryck. Det går också variera genom att placera ramen på olika djup eller bara vertikalt.

Ramkök finns i olika stilar och utföranden för att passa alla budgetar och smaker, från klassiska vita fronter med kromhandtag till rustika ekdörrar med svarta bänkskivor. Ramkök är det perfekta sättet att förvandla ditt kök till något annorlunda. Om du vill ha något som är verkligt unikt är ramdörrar ett attraktivt alternativ till mer traditionella stilar. 

De kan tillverkas i vilken storlek som helst, med många olika stilar av dörrar och bänkskivor, för att passa alla kök Om du letar efter ett sätt att få din fastighet att se snyggare och modernare ut kan ramkök vara svaret. Men ta inte bara vårt ord för det – utan titta på några av våra projekt.

Under här ser du exempel på ramkök vi gjort.