Platsbyggda shakerkök

Platsbyggda shakerkök

Platsbyggda shakerkök med symmetri knoppbräda väggbelysning lampetter platsbyggt knoppbräda

SHAKER KÖK

sHAKERKÖK

Shakerköket är en populär köksstil som har funnits i århundraden och kännetecknas av sin enkelhet och funktionalitet. Shakerstilen utformades ursprungligen för att förenkla hushållsarbetet.

När det gäller utseendet finns shakers i två olika stilar: traditionella och moderna. Traditionella shakerkök har vanligtvis ett öppet hyllsystem med lite eller inga skåp på väggarna samt enkla bänkskivor och skåp med rena linjer utan dekorativa inslag som lister eller pilastrar. Moderna shaker-kök har ofta lite mer eleganta skåpsfronter och detaljer samt har överskåp som matchar resten av rummets inredning och vitvaror samtidigt som de behåller den ursprungliga Shakerstilens funktionalitet.

Shakerkök är det perfekta valet för dem som vill ha ett enkelt och funktionellt kök som dessutom är lätt att ta hand om. Fokus för alla kök i shakerstil är funktionalitet. En stil som skapas genom en runtliggande ram i kombination med en ramlucka. Ramluckan kan fås med olika rambredder(42mm och uppåt) samt rak eller vinklad kant

Shakerkök är det perfekta valet för dem som vill ha ett enkelt och funktionellt kök som dessutom är lätt att ta hand om.

KLASSISKA KÖK

Om du funderar på att utforma eller renovera ett kök, se till att kolla in våra idéer för klassisk köksdesign. Vi har allt du behöver för att skapa det perfekta utrymmet för att laga mat, underhålla och njuta av familjemåltider. Från skåp och bänkskivor till golv och belysning har vi alla de klassiska köksartiklarna.  Ett klassiskt kök har i allmänhet enkla, rena linjer och en minimalistisk design. Fokus ligger på funktionalitet och praktisk nytta, snarare än på flashiga apparater eller prylar.  Ett annat kännetecken för ett klassiskt kök är användningen av naturmaterial som trä eller sten. Dessa material tillför värme och karaktär till utrymmet och gör det mer inbjudande och bekvämt. Oavsett om du vill uppdatera ditt nuvarande kök eller bygga ett nytt från grunden, är ett klassiskt kök ett utmärkt val. Den är tidlös, funktionell och snygg på samma gång.

 

så vad väntar du på? Kom igång idag och skapa ditt drömkök. Ett klassist är ett utmärkt val. Det är tidlöst, funktionellt och snyggt på samma gång.

Shakerstil kök buster and punch hooked 1
Stiligt - Två män i en verkstad diskuterar planer på ett platsbyggt kök.

Om Stiligt

På Stiligt är vi stolta över att kunna skapa  unika och skräddarsydda kök som är anpassade till våra kunders individuella behov. Oavsett om du letar efter ett kök i traditionell stil eller något mer modernt kan vi samarbeta med dig för att skapa ett utrymme som perfekt återspeglar din stil. 

Vi erbjuder en mängd olika ytbehandlingar, färger och material, så du kommer garanterat att hitta den perfekta kombinationen för ditt nya kök. Och eftersom vi bygger våra kök i vår egen fabrik kan vi erbjuda skräddarsydda storlekar och designalternativ som du inte hittar någon annanstans. Så om du letar efter ett verkligt unikt kök är stiligy det perfekta valet.

Kontakta oss idag för att komma igång med ditt drömkök.

Nedan kan du se exempel på några stilar och projekt vi dokumenterat.

Ramkök i nyklassisk stil
sharker kök
köksö barstolar_

Se våra priser

Alla våra kök byggs från grunden i vårt egna snickeri. Genom att inte använda oss av några mellanhänder, återförsäljare eller dyra showroom kan vi hålla nere priserna.  På så sätt kan vi  erbjuda prisvärda, helt unika och måttanpassande kök.

Varje kök vi gör blir helt unikt och priset varierar beroende på hur stort köket är, speciallösningar, antal skåp och självklart vilken skåpsinredning man i slutändan väljer.

EXEMPEL PÅ köksprojekt

Här ser du exempel på kök vi gjort.

Föreställ dig ett kök med alla moderna bekvämligheter, men också ett som känns som om det byggdes i en annan tid. Det är vad du kommer att hitta när du går in i det här ramköket.

Sekelskifteslägenheten har allt man drömmer om med generös takhöjd, vackra parkettgolv. Shaker stilen passar fint i stilen och för att inte göra köket tungt har det fått ljusa och fräscha färger.

Längst den idylliska gatan, Kungsladugårdsgatan i Majorna, finner man denna vackra bostad. De vitpigmenterade massiva grangolven, putsade murstocken och plankväggen tillsammans med stora köket ger en ombonad känsla