Platsbyggda shakerkök

Platsbyggda shakerkök

SHAKERKÖK

Platsbyggda shakerkök med symmetri knoppbräda väggbelysning lampetter platsbyggt knoppbräda

PLATSBYGGDA SHAKERKÖK

Shakerköket är en populär köksstil som har funnits i århundraden och kännetecknas av sin enkelhet och funktionalitet. Shakerstilen utformades ursprungligen för att förenkla hushållsarbetet. 

När det gäller utseendet finns shakers i två olika stilar: traditionella och moderna. Traditionella shakerkök har vanligtvis ett öppet hyllsystem med lite eller inga skåp på väggarna samt enkla bänkskivor och skåp med rena linjer utan dekorativa inslag som lister eller pilastrar. Moderna shaker-kök har ofta lite mer eleganta skåpsfronter och detaljer samt har överskåp som matchar resten av rummets inredning och vivaror samtidigt som de behåller den ursprungliga Shakerstilens funktionalitet.

Shakerkök är det perfekta valet för dem som vill ha ett enkelt och funktionellt kök som dessutom är lätt att ta hand om. Fokus för alla kök i shakerstil är funktionalitet. En stil som skapas genom en runtliggande ram i kombination med en ramlucka. Ramluckan kan fås med olika rambredder(42mm och uppåt) samt rak eller vinklad kant

Under här ser du exempel på shakerkök vi gjort.