Husdrömmar säsong 9, 2022 – Allt om nya säsongen

Om du är ett fan av husdrömmar vill du inte missa husdrömmar 2022, säsong 9 på SVT och SVT Play! Den 31 januari 2022 är Anne Lundberg och Gert Wingårdh är tillbaka med tio nya avsnitt fulla av inspirerande husprojekt.

Om första avsnittet av Husdrömmar 2022:

I det första avsnittet återbesöker vi några tidigare husprojekt och träffar Linus och Karin i Stenungssund som nu är otåliga på att få bort sitt gamla hus som blockerar utsikten för deras nya drömvilla. Är det nödvändigt att riva huset eller kan det flyttas och användas på nytt? Det blir också återbesök till framtidens hus i Östersund och kuben i Västra Frölunda. Vi kommer även träffa Andrea och Jonathans samt deras mobila Tiny House – så får vi reda på var har de tagit vägen.

Husdrommar-tillbaka-i-rutan

Nya säsongen av Husdrömmar lovar flera spännande husprojekt

Nya Säsongen Av Husdrömmar Lovar Flera Spännande Husprojekt

I säsong 9 kommer vi besöka nya husprojekt där vi också kommer träffa krögaren Gustav . Gustav har köpt en fabriksruin utanför Helge å utanför Kristianstad som är fallfärdig. I Värmland träffar vi Ann-Marit och Frode från Norge som ska bygga en enkel hytte för fritidsbruk men coronapandemin sätter minst sagt käppar i hjulen för att bygga i Sverige. I Landskrona får vi träffa Imad och Nathalie som har köpte ett Townhouse som ska renoveras och fylls med deras egna husdrömmar. Slutligen får vi träffa Jette som räddar en sekelskriftsvilla i Sundsvall från att rivas. Med mycket jävlaranamma och vilja så flyttar hon hela huset ner till Blekinges skärgård, där huset ska bi hennes nya hem.