Platsbyggda garderober

När det kommer till garderober är Platsbyggda garderober en perfekt lösning då man kan verkligen maximera lagringsutrymmet.

Platsbyggda garderober

När det kommer till garderober är Platsbyggda garderober en perfekt lösning då man kan verkligen maximera lagringsutrymmet läs på instagram

Garderob
Stiligt - Ett vindsrum med inbyggd garderob under sluttande tak, komplett med en säng.

Platsbyggda garderober

Det finns många fördelar med platsbyggd garderob som byggs på plats. Inte minst om du bor i ett trångt

Här tänkte vi gå igenom några saker som kan vara bra att veta om du planerar att skaffa en platsbyggd garderob. Garderober kan byggas på mått, vilket innebär att de kan skräddarsys för att passa just ditt utrymme. Detta kan vara särskilt användbart om du har en smal hall eller mycket högt i tak. En annan fördel med platsbyggda möbler är att du kan välja de material och ytbehandlingar som bäst passar din stil och budget.

Utrymmeseffektiva.

Först och främst är de otroligt utrymmeseffektiva. Vi kan utforma din garderob så att den utnyttjar varje centimeter av det tillgängliga utrymmet, så att du kan förvara fler kläder på mindre utrymme.

>> platsbyggda garderober anpassat för dina specifika behov <<

Kan anpassas för att passa dina specifika behov

Slutligen kan platsbyggda garderober anpassas för att passa dina specifika behov. Vi kan lägga till hyllor, upphängningsstänger och andra funktioner för att se till att din garderob är perfekt för dig. Om du letar efter en garderob som erbjuder alla de fördelar som nämns ovan bör du överväga att investera i en platsbyggd garderob.Du kommer inte att ångra dig!

Bara din fantasi sätt gränserna för utseendet

När det gäller utformningen av platsbyggda garderober finns det inga gränser – det är bara din fantasi som sätter gränserna! Vi kan skapa vilken stil eller form som helst, så du kan vara säker på att din garderob kommer att passa perfekt till ditt hems befintliga inredning. Vi har också ett enormt utbud av material och ytbehandlingar att välja mellan, så att du kan hitta den perfekta garderoben för dina behov och din budget.

Ökar värdet på din bostad

Platsbyggda garderober är ett utmärkt sätt att öka värdet på ditt hem. De ger inte bara värdefullt förvaringsutrymme, utan de ser också bra ut och kan anpassas för att matcha din befintliga inredning. Genom att lägga till en platsbyggd garderob till ditt hem ökar du dess totala värde och gör det mer attraktivt för potentiella köpare.

> alla förtjänar sitt drömhem <

Stiligt - Två män i en verkstad diskuterar planer på ett platsbyggt kök.

Stiligt Aktiebolag

På Stiligt är vi stolta över att kunna skapa  unika och skräddarsydda  garderober som är anpassade till våra kunders individuella behov. Oavsett om du letar efter ett garderob i traditionell stil eller något mer modernt kan vi samarbeta med dig för att skapa ett utrymme som perfekt återspeglar din stil. 

Vi erbjuder en mängd olika ytbehandlingar, färger och material, så du kommer garanterat att hitta den perfekta kombinationen för din garderob. Och eftersom vi bygger våra garderober i vår egen fabrik kan vi erbjuda skräddarsydda storlekar och designalternativ som du inte hittar någon annanstans. Så om du letar efter en unik garderob är stiligt det perfekta valet.

Kontakta oss idag för att komma igång med ditt drömhem.

Nedan kan du se exempel på några stilar och projekt vi dokumenterat.

Se våra priser

Alla våra garderober byggs från grunden i vårt egna snickeri. Genom att inte använda oss av några mellanhänder, återförsäljare eller dyra showroom kan vi hålla nere priserna.  På så sätt kan vi  erbjuda prisvärda, helt unika och måttanpassande garderober.

Varje garderob vi gör blir helt unikt och priset varierar beroende på hur stort garderoben är, speciallösningar, antal skåp och självklart vilken skåpsinredning man i slutändan väljer.

EXEMPEL PÅ garderobsprojekt

Här ser du exempel på garderober vi gjort.

Stilen som andas den där designvåningen i Milano. En vågad garderob som har element av svartbetsad ask, borstad mässing och nero marquina bänkskiva.

Här har vi det snitsigt och stilfullt på samma gång, ett hem med en enhetlig harmoni. Färg, form och funktionalitet är noga utvalt till det yttersta för att bibehålla den rymd som lägenheten bjuder på.

Vem skulle inte vilja krypa ner i sängen i detta ombonade, eleganta och extremt genomtänkta sovrum med snedtak. Det halvmåneformade fönstret ger rummet sin behagliga känsla

Klassiska ramluckor i vitt med svarta knoppar för att skapa kontrast och ta upp övrig inredning i bostaden. En populär lösning som skänker mycket förvaring och samtidigt ger en känsla av lyx. Sittdelen har en dyna av svart läder. 

Kombinerad bänk och klädskåp där kunden valt en härlig vilsam kulör. Mörkbetsad ektopp ger en genuin känsla av kvalite. Att, som i detta fall, låta delar av den platsbyggda lösningen bilda en bänk istället för att välja högskåp i hela rummet skapar mysfaktor

För att slippa skada dörrar och golv på grund av leksaker valde kunden en 10cm sockel på barnrumsgarderoberna. Men i “Master bedroom” går luckan hela vägen där vi räknade bort 20mm för heltäckningsmattans tjocklek. 

Vilken känsla vill du ge dina gäster när de kommer hem till ditt hem? Två sekunder har vi på oss att göra ett första intryck, så varför inte skapa magi reda innanför dörren! 

Utrymmet som gick från det mest oanvändbara till det mest eleganta. Pardörrar, belysta av en takspot, och diamantknoppar öppnar upp till den extravaganta garderoben. I ramen som är gjord i ett enda styck

Vackra spegeldörrar, generös takhöjd, klassiskt parkettgolv och en dröm om en hall med mycket förvaring. Vi tog in alla önskemål, mätte storleken på allt från dammsugaren till hundens matsäck och skapade en vacker, klassisk och funktionell garderob i familjens hall.

Snygg avhängning, sittplats, bygga in skorstenen från gasspisen men ändå behålla rymden. Med mycket tid och lite magi ser ni slutresultatet. Handsydd sits av Italienskt läder.

Det behöver inte alltid vara guldhandtag eller eller kristallknoppar, ibland passar det helt enkelt bäst att hålla det enkelt elegant. I detta fall ville vi få in en varm och naturlig känsla. 

Förvaring med inbyggd sittdel, spegel och belysning. Vad mer kan man önska sig i en hall? Den här designen är efterfrågad och en av våra personliga favoriter där funktion och design går hand i hand. En specialsydd dyna i exklusivt läder är grädden på moset.

För att uppnå en minimalistisk stil så ville Linus Fernström ha en enda slät lucka från golv till tak. Takhöjden är 2.8m. Vi har även gerat lucksidorna med täcksidan för att skapa ett ännu mer minimalistisk utseende. Det är även push-to-open för att slippa handtag

en garderobsvägg i Shaker-stil med en ramlucka i en varmgrå nyans. En stil och karaktär som passar med resten av hemmet och på så sätt smälter in bra även om den är ny.
Utnyttja varje millimeter av väggen för maximal förvaring och skapa den ordning och reda du drömt om. Tack vare att det är en vit garderob känns den inte tung och den krymper inte rummet utan känns bara som en naturlig del av rummet
Den gråa garderoben med förvaring för snedtak har ett vackert kubistiskt uttryck som är väl utformad efter rummets linjer och vinklar. Garderobens definierade former är anpassade för att ge rummet en lugn och behaglig känsla

Att kliva in i det här barnrummet är minsann att kliva in i en helt annan värld. Vem hade inte drömt om att ha djungeln på väggarna, kunna klättra ovanför sängen

Många barn drömmer om ett rosa barnrum och det kan passa bra i olika åldrar beroende på hur det designas. Här är det långt ifrån barnsligt och de olika rosa nyanserna går att kombinera på ett fräckt sätt utan att det blir varken barnsligt eller vuxet.

Nedan finner du GARDEROBERNA RUMSVIS

Det sägs att man har 2 sekunder på sig att göra ett gott första intryck. Hallen sätter därmed tonen för hela huset. Hallen är ett utrymme där det ofta krävs smarta platsbyggda lösningar

Sovrummet är rummet vi spenderar mest tid i och där vi har störst behov av klädförvaring. Med vår kunskap om storlek på olika plagg optimerar vi ytan med smarta lösningar.

Ett platsbyggt barnrum kan ge barnen en säker och utvecklande miljö och föräldrarna kan känna sig trygga.

Platsbyggda garderober

Det finns många fördelar med platsbyggd garderob som byggs på plats. Inte minst om du bor i ett trångt utrymme och vill få ut det mesta av dina kvadratmeter. Här tänkte vi gå igenom några saker som kan vara bra att veta om du planerar att skaffa en platsbyggd garderob. Garderober kan byggas på mått, vilket innebär att de kan skräddarsys för att passa just ditt utrymme. Detta kan vara särskilt användbart om du har en smal hall eller mycket högt i tak. En annan fördel med platsbyggda möbler är att du kan välja de material och ytbehandlingar som bäst passar din stil och budget.

Utrymmeseffektiva.

Först och främst är de otroligt utrymmeseffektiva. Vi kan utforma din garderob så att den utnyttjar varje centimeter av det tillgängliga utrymmet, så att du kan förvara fler kläder på mindre utrymme.
Platsbyggd garderob snedtak sovrum

>>platsbyggda garderober anpassas för dina specifika behov. <<

garderob sekelskifte blå ST. Pauls Blue

Kan anpassas för att passa dina specifika behov

Slutligen kan platsbyggda garderober anpassas för att passa dina specifika behov. Vi kan lägga till hyllor, upphängningsstänger och andra funktioner för att se till att din garderob är perfekt för dig. Om du letar efter en garderob som erbjuder alla de fördelar som nämns ovan bör du överväga att investera i en platsbyggd garderob. Du kommer inte att ångra dig!
Garderob

Bara din fantasi sätt gränserna för utseendet

När det gäller utformningen av platsbyggda garderober finns det inga gränser – det är bara din fantasi som sätter gränserna! Vi kan skapa vilken stil eller form som helst, så du kan vara säker på att din garderob kommer att passa perfekt till ditt hems befintliga inredning. Vi har också ett enormt utbud av material och ytbehandlingar att välja mellan, så att du kan hitta den perfekta garderoben för dina behov och din budget.
Förvaring snedtak grå garderob NCS S2500-N

Ökar värdet på din bostad

Platsbyggda garderober är ett utmärkt sätt att öka värdet på ditt hem. De ger inte bara värdefullt förvaringsutrymme, utan de ser också bra ut och kan anpassas för att matcha din befintliga inredning. Genom att lägga till en platsbyggd garderob till ditt hem ökar du dess totala värde och gör det mer attraktivt för potentiella köpare.
Stiligt - Två män i en verkstad diskuterar planer på ett platsbyggt kök.

Stiligt AKtiebolag

På Stiligt är vi stolta över att kunna skapa  unika och skräddarsydda  garderober som är anpassade till våra kunders individuella behov. Oavsett om du letar efter ett garderob i traditionell stil eller något mer modernt kan vi samarbeta med dig för att skapa ett utrymme som perfekt återspeglar din stil.