Platsbyggd garderob till max

Platsbyggd garderob till max de där det ofta krävs smarta platsbyggda lösningar. Kanske en sittplats med en skön läderdyna där man kan sitta ner och knyta skorna. En garderobsvägg är det ultimata sättet att maximera förvaringen i ett litet utrymme.

Platsbesparande garderober räcker ofta inte till, men med den här klassiska stilen har du klädstänger för att hänga upp klänningar och jackor, överskåp för att förvara skor och tillbehör, plus inbyggda lådor så att allt förblir snyggt. Och naturligtvis avslutas allt med lite lyxig belysning för att skapa en upplevelse som får dig att vilja vakna upp varje dag! En garderobsvägg är det ultimata sättet att maximera förvaringen i ett litet utrymme.

Platsbesparande garderober räcker ofta inte till, men med den här klassiska stilen har du klädstänger för att hänga upp klänningar och jackor, överskåp för att förvara skor och tillbehör, plus inbyggda lådor så att allt förblir snyggt. Och naturligtvis avslutas allt med lite lyxig belysning för att skapa en upplevelse som får dig att vilja vakna upp varje dag!

Förvaring till max

Grässtrån Ghost lampa eos flos inredning garderobslösning garderobsvägg platsbyggd garderob platsbyggt garderobsbelysning

FÖRVARING TILl max

I detta projekt var uppgiften tydlig från kunden: “maxa vår förvaring”. Det gjorde vi med klassisk garderobsvägg med klädstänger, överskåp och inbyggda lådor. Som alltid är belysningen viktig för att skapa en upplevelse. Vilken härlig känsla att vakna upp till denna lyxgarderob. 

|

Under här ser du ytterligare exempel på sovrumsgarderober vi gjort.