Husdrömmar

Husdrömmar kommande säsong

Stiligt - Ett modernt hus ligger på toppen av en kulle och uppfyller drömmar om ett hem.

Husdrömmar säsong 8 - 2021

Har du också längtat efter en ny säsong av Husdrömmar? Du är långt ifrån ensam. Den uppskattade SVT-serien har enligt en mediemätning från 2018 i genomsnitt 1 280 000 tittare och rankas som Sveriges tionde största TV-program efter Melodifestivalen.

Programmet är ett svenskt tv-program om de stora husdrömmar. Programet följer inte bara bygget utan även upp- och nedgångarna i människors liv när de förverkligar sina stora husdrömmar. Programmet leds av värdarna är Anne Lundberg och Gert Wingårdh. Anne Lundberg står för de mjuka delarna av progamet emedan arkitekten Gert Wingårdh guidar familjen hur de ska tänka samtidigt som han ser till att de alltid har ett öga på arkitekturen; reality-tv när det är som bäst!

Stiligt - En man och kvinna som står framför ett hus och hämtar inspiration från sin omgivning.

Serien är en svensk reallity serie som produceras av SVT Malmö och normalt släpps måndagar kl. 02:00 på SVT Play eller klockan 20:00 på SVT 1.

Det första avsnittet sändes 27 januari 2014. Hittills har 7 säsonger skapats och säsong 8 är planerad till 2021 då den kommer att innehålla 10 avsnitt istället för de ursprungliga 8 som tidigare säsonger hade gjort före 2021. Varje avsnitt är helt fristående, så det går utmärk att titta på vilket avsnitt som helst utan att följa serien.

Programvärdarna möter en ny familj varje vecka, men ibland återbesöker de familjer som de har besökt tidigare.

I den åttonde säsongen av Husdrömmar får vi följa flera spännande projekt ( bland annat vårat eget projekt, Villa Fernström) och även göra några efterlängtade återblickar till projekt från tidigare säsonger