Maximerad förvaring med snedtak

Hallförvaring i varmgrå shakerstil

När du kliver innanför ytterdörren hos någon är det inte ovanligt att du möter ett berg av skor, ofta mitt på golvet, som döljer den fina mattan. Kanske också hyllkrokar som är belamrade, där jackorna hänger trångt och slåss om sitt utrymme

Platsbyggd förvaring hall sekelskifteslägenhet inspiration

När du kliver innanför ytterdörren hos någon är det inte ovanligt att du möter ett berg av skor, ofta mitt på golvet, som döljer den fina mattan. Kanske också hyllkrokar som är belamrade, där jackorna hänger trångt och slåss om sitt utrymme. Huller om buller. Vad beror egentligen det på?

Av erfarenhet har vi kommit fram till att det bästa möjliga är att varje familjemedlem har och ansvarar för en individuell låda. Tidseffektivt eftersom du aldrig behöver leta efter dina tillhörigheter i en hög av andra familjemedlemmars oreda.

Stil: Shaker
NCS: S2005-Y30R
Lucktyp: Ramlucka med 55mm bred ram
Stommar: Laminat
Grepplösning: Knoppar
Belysning: Sensorstyrd
Speciallösningar: Neddragbar klädstång

>>Ett skåp är ett skåp, men dess skönhet ligger i dess funktion. <<

Smartlösning förvaring garderob neddragbar klädstång
Platsbyggd förvaring hall neddragbar klädstång
I hallens platsbyggda garderob har vi valt en neddragbar klädstång till kunden. Den är perfekt att använda när takhöjden är hög och varje plagg blir lättillgängligt. Med den här lösningen slipper du den svåråtkomliga hyllan på toppen och du behöver varken använda stege eller pall eftersom du får plats med fler låga lådor nederst. De lackerade luckorna med tjusiga knoppar passar utomordentligt bra i detta hem som har en genomgående shakerstil. Tillsammans med kunden har vi valt ut en grå-beige kulör(greige). Greige är en tidlös färg som ger ett stilrent och klassiskt uttryck. Därav ett perfekt färgval ihop med den tidlösa shakerstilen. De långsmala luckorna leder blicken och framhäver den generösa takhöjden i lägenheten. Garderobens stängda luckor döljer innehållet samtidigt som den framhäver sekelskifteslägenhetens klassiska fiskbensparketten och det välkomnande ljus lägenheten besitter naturligt. När du öppnar dörrarna möts du av en vacker och praktisk belysning, i form av en sensorstyrd ledlist. Ledlisten är placerad längst med garderobens vänstersida och är perfekt vid ett mer dämpat kvällsljus. Med en välplanerad garderob är oreda ett minne blott. Vi är alla överens om att en trevlig, välstädad och framförallt organiserad garderobslösning ger guldstjärnor till varje värd.

alla bilder från projektet

bilder från ANDRA garderober i hall

Stilen som andas den där designvåningen i Milano. En vågad garderob som har element av svartbetsad ask, borstad mässing och nero marquina bänkskiva.

Här har vi det snitsigt och stilfullt på samma gång, ett hem med en enhetlig harmoni. Färg, form och funktionalitet är noga utvalt till det yttersta för att bibehålla den rymd som lägenheten bjuder på.

Vem skulle inte vilja krypa ner i sängen i detta ombonade, eleganta och extremt genomtänkta sovrum med snedtak. Det halvmåneformade fönstret ger rummet sin behagliga känsla

Klassiska ramluckor i vitt med svarta knoppar för att skapa kontrast och ta upp övrig inredning i bostaden. En populär lösning som skänker mycket förvaring och samtidigt ger en känsla av lyx. Sittdelen har en dyna av svart läder. 

Kombinerad bänk och klädskåp där kunden valt en härlig vilsam kulör. Mörkbetsad ektopp ger en genuin känsla av kvalite. Att, som i detta fall, låta delar av den platsbyggda lösningen bilda en bänk istället för att välja högskåp i hela rummet skapar mysfaktor

För att slippa skada dörrar och golv på grund av leksaker valde kunden en 10cm sockel på barnrumsgarderoberna. Men i “Master bedroom” går luckan hela vägen där vi räknade bort 20mm för heltäckningsmattans tjocklek. 

en garderobsvägg i Shaker-stil med en ramlucka i en varmgrå nyans. En stil och karaktär som passar med resten av hemmet och på så sätt smälter in bra även om den är ny.

Det sägs att man har 2 sekunder på sig att göra ett gott första intryck. Hallen sätter därmed tonen för hela huset. Hallen är ett utrymme där det ofta krävs smarta platsbyggda lösningar

Sovrummet är rummet vi spenderar mest tid i och där vi har störst behov av klädförvaring. Med vår kunskap om storlek på olika plagg optimerar vi ytan med smarta lösningar.

Ett platsbyggt barnrum kan ge barnen en säker och utvecklande miljö och föräldrarna kan känna sig trygga.

Hallförvaring i varmgrå shakerstil

Hallförvaring i varmgrå shakerstil

När du kliver innanför ytterdörren hos någon är det inte ovanligt att du möter ett berg av skor, ofta mitt på golvet, som döljer den fina mattan. Kanske också hyllkrokar som är belamrade, där jackorna hänger trångt och slåss om sitt utrymme. Huller om buller. Vad beror egentligen det på? Av erfarenhet har vi kommit fram till att det bästa möjliga är att varje familjemedlem har och ansvarar för en individuell låda. Tidseffektivt eftersom du aldrig behöver leta efter dina tillhörigheter i en hög av andra familjemedlemmars oreda.

Stil: Shaker
NCS: S2005-Y30R
Lucktyp: Ramlucka med 55mm bred ram
Stommar: Laminat
Grepplösning: Knoppar
Belysning: Sensorstyrd
Speciallösningar: Neddragbar klädstång

Platsbyggd förvaring hall sekelskifteslägenhet inspiration

>>Ett skåp är ett skåp, men dess skönhet ligger i dess funktion.. <<

Smartlösning förvaring garderob neddragbar klädstång
I hallens platsbyggda garderob har vi valt en neddragbar klädstång till kunden. Den är perfekt att använda när takhöjden är hög och varje plagg blir lättillgängligt. Med den här lösningen slipper du den svåråtkomliga hyllan på toppen och du behöver varken använda stege eller pall eftersom du får plats med fler låga lådor nederst.
Platsbyggd förvaring hall neddragbar klädstång
De lackerade luckorna med tjusiga knoppar passar utomordentligt bra i detta hem som har en genomgående shakerstil. Tillsammans med kunden har vi valt ut en grå-beige kulör(greige). Greige är en tidlös färg som ger ett stilrent och klassiskt uttryck. Därav ett perfekt färgval ihop med den tidlösa shakerstilen. De långsmala luckorna leder blicken och framhäver den generösa takhöjden i lägenheten. Garderobens stängda luckor döljer innehållet samtidigt som den framhäver sekelskifteslägenhetens klassiska fiskbensparketten och det välkomnande ljus lägenheten besitter naturligt. När du öppnar dörrarna möts du av en vacker och praktisk belysning, i form av en sensorstyrd ledlist. Ledlisten är placerad längst med garderobens vänstersida och är perfekt vid ett mer dämpat kvällsljus. Med en välplanerad garderob är oreda ett minne blott. Vi är alla överens om att en trevlig, välstädad och framförallt organiserad garderobslösning ger guldstjärnor till varje värd.

alla bilder från projektet

bilder från ANDRA Garderobprojekt