Smart förvaring

När det kommer till smart förvaring  är Platsbyggda garderober en perfekt lösning då man kan verkligen maximera lagringsutrymmet.

platsbyggd garderob sekelskifte

läs på instagram

platsbyggd garderob sekelskifte

platsbyggd garderob sekelskifte

läs på instagram

Mörkblå sekelskiftesgarderob

Stiligt - Ett vardagsrum med träväggar och platt-tv i Unika platsbyggda kök.

Det finns många fördelar med platsbyggd lösningar som byggs på plats.  Platsbyggda, skräddarsydda och inbyggda lösningar som hemmabiorum eller andra specialrum. Oavsett vad du behöver så har vi en lösning.

Hemmabiorum

Om du har svårt att hitta en standardbokylla som passar just ditt utrymme kan vi hjälpa dig att utforma och bygga en bokhylla som är skräddarsydd för ditt hem. Vill du ha ett hemma bibliotek?  Få saker är lika lyxiga som att ha ett vackert bibliotek hemma. Oavsett om du föredrar det klassiska utseendet med träpaneler och inbyggda bokhyllor eller det moderna utseendet med eleganta hyllor och förvaringslösningar finns det oändliga sätt att skapa ett utrymme som är både snyggt och funktionellt. Om du är en ivrig läsare är ett hembibliotek den perfekta platsen att kura ihop sig med dina favoritböcker. Om du är en samlare är det ett utmärkt sätt att visa upp dina värdefulla ägodelar. 

 Oavsett vad du tycker är det ingen tvekan om att ett bibliotek i hemmet är en riktig lyx.

>> platsbyggda FöRvaringar som anpassas för dina specifika behov <<

Stiligt - Två män i en verkstad diskuterar planer på ett platsbyggt kök.

På Stiligt är vi stolta över att kunna skapa  unika och skräddarsydda rum som är anpassade till våra kunders individuella behov. Oavsett om du letar efter traditionell stil eller något mer modernt kan vi samarbeta med dig för att skapa ett utrymme som perfekt återspeglar din stil. 

Vi erbjuder en mängd olika ytbehandlingar, färger och material, så du kommer garanterat att hitta den perfekta kombinationen för dig. Och eftersom vi bygger allt i vår egen fabrik kan vi erbjuda skräddarsydda storlekar och designalternativ som du inte hittar någon annanstans. Så om du letar efter ett verkligt unikt lösning är stiligt det perfekta valet.

Kontakta oss idag för att komma igång med ditt drömhem.

Nedan kan du se exempel på några stilar och projekt vi dokumenterat.

Se våra priser

Alla våra lösningar byggs från grunden i vårt egna snickeri. Genom att inte använda oss av några mellanhänder, återförsäljare eller dyra showroom kan vi hålla nere priserna.  På så sätt kan vi  erbjuda prisvärda, helt unika och måttanpassande lösningar.

Varje lösning vi gör blir helt unikt och priset varierar beroende på hur stort rummet är, speciallösningar, antal skåp och självklart vilken inredning man i slutändan väljer.

Nero marquina svart marmor svart trälucka
Stiligt - Ett vardagsrum med träväggar och platt-tv i Unika platsbyggda kök.
Vinkylare fest tillställning party välkommen in födelsedag fira jippie
Vardagsrummet är ett av de viktigaste rummnen. Därför är det viktigt att hålla det snyggt och organiserat. Ett sätt att göra detta är att investera i särskilda förvaringslösningar för vardagsrummet.
Ett  vinrum är det perfekta sättet att förvara och visa upp din vinsamling.

Ett välorganiserat badrum är en viktig ingrediens i ett avkopplande hem. Det kan vara svårt att hitta en plats för allt i ett badrum,

Platsbyggda lösningar som hemmabio rum och övriga speciallösningar

Garderober

Garderober

Det finns många fördelar med platsbyggd garderob som byggs på plats. Inte minst om du bor i ett trångt utrymme och vill få ut det mesta av dina kvadratmeter. Här tänkte vi gå igenom några saker som kan vara bra att veta om du planerar att skaffa en platsbyggd garderob. Garderober kan byggas på mått, vilket innebär att de kan skräddarsys för att passa just ditt utrymme. Detta kan vara särskilt användbart om du har en smal hall eller mycket högt i tak. En annan fördel med platsbyggda möbler är att du kan välja de material och ytbehandlingar som bäst passar din stil och budget.

Utrymmeseffektiva.

Först och främst är de otroligt utrymmeseffektiva. Vi kan utforma din garderob så att den utnyttjar varje centimeter av det tillgängliga utrymmet, så att du kan förvara fler kläder på mindre utrymme.

Platsbyggd garderob snedtak sovrum

>>platsbyggda garderober anpassas för dina specifika behov. <<

garderob sekelskifte blå ST. Pauls Blue

Kan anpassas för att passa dina specifika behov

Slutligen kan platsbyggda garderober anpassas för att passa dina specifika behov. Vi kan lägga till hyllor, upphängningsstänger och andra funktioner för att se till att din garderob är perfekt för dig. Om du letar efter en garderob som erbjuder alla de fördelar som nämns ovan bör du överväga att investera i en platsbyggd garderob. Du kommer inte att ångra dig!

Bara din fantasi sätt gränserna för utseendet

När det gäller utformningen av platsbyggda garderober finns det inga gränser – det är bara din fantasi som sätter gränserna! Vi kan skapa vilken stil eller form som helst, så du kan vara säker på att din garderob kommer att passa perfekt till ditt hems befintliga inredning. Vi har också ett enormt utbud av material och ytbehandlingar att välja mellan, så att du kan hitta den perfekta garderoben för dina behov och din budget.

> alla förtjänar sitt drömhem <

På Stiligt anser vi att alla förtjänar sitt drömhem. Oavsett om du vill ha en  klassisk garderob eller något mer modernt arbetar vi tillsammans med dig för att skapa ett utrymme som du kommer att älska att tillbringa tid i.  

Garderobsvägg sovrum shaker NCS S3005-Y20R

På Stiligt är vi stolta över att kunna skapa  unika och skräddarsydda garderober som är anpassade till våra kunders individuella behov. Oavsett om du letar efter en garderob i traditionell stil eller något mer modernt kan vi samarbeta med dig för att skapa ett utrymme som perfekt återspeglar din stil. 

Vi erbjuder en mängd olika ytbehandlingar, färger och material, så du kommer garanterat att hitta den perfekta kombinationen för ditt nya garderob. Och eftersom vi bygger våra garderober i vår egen fabrik kan vi erbjuda skräddarsydda storlekar och designalternativ som du inte hittar någon annanstans. Så om du letar efter ett verkligt unikt kök är stiligt det perfekta valet.

Kontakta oss idag för att komma igång med ditt drömhem.

Nedan kan du se exempel på några stilar och projekt vi dokumenterat.

Stiligt - Två män i en verkstad diskuterar planer på ett platsbyggt kök.

Se våra priser

Alla våra gardeorber byggs från grunden i vårt egna snickeri. Genom att inte använda oss av några mellanhänder, återförsäljare eller dyra showroom kan vi hålla nere priserna.  På så sätt kan vi  erbjuda prisvärda, helt unika och måttanpassande garderober.

Varje garderob vi gör blir helt unikt och priset varierar beroende på hur stort rummet  är, speciallösningar, antal skåp och självklart vilken skåpsinredning man i slutändan väljer.