Platsbyggda garderober

När det kommer till garderober är Platsbyggda garderober en perfekt lösning då man kan verkligen maximera lagringsutrymmet.

platsbyggd garderob sekelskifte

platsbyggd garderob sekelskifte

läs på instagram

Mörkblå sekelskiftesgarderob

Stiligt - Ett vardagsrum med bokhyllor och en soffa är mysigt och inbjudande.

Det finns många fördelar med platsbyggda bokhyllor och förvaring som byggs på plats.  Platsbyggda, skräddarsydda och inbyggda hembibliotek, traditionella fristående bokhyllor och förvaringslösningar som är speciallösningar i vardagsrum samt vinkällare. Oavsett vad du behöver extra förvaring till så har vi en lösning.

Bokhylla och hemmabibliotek

Om du har svårt att hitta en standardbokylla som passar just ditt utrymme kan vi hjälpa dig att utforma och bygga en bokhylla som är skräddarsydd för ditt hem. Vill du ha ett hemma bibliotek?  Få saker är lika lyxiga som att ha ett vackert bibliotek hemma. Oavsett om du föredrar det klassiska utseendet med träpaneler och inbyggda bokhyllor eller det moderna utseendet med eleganta hyllor och förvaringslösningar finns det oändliga sätt att skapa ett utrymme som är både snyggt och funktionellt. Om du är en ivrig läsare är ett hembibliotek den perfekta platsen att kura ihop sig med dina favoritböcker. Om du är en samlare är det ett utmärkt sätt att visa upp dina värdefulla ägodelar. 

 Oavsett vad du tycker är det ingen tvekan om att ett bibliotek i hemmet är en riktig lyx.

>> platsbyggda FöRvaringar som anpassas för dina specifika behov <<

Vinrum

Om du är en vinälskare, vad kan vara bättre än att ha ett eget personligt vinrum?

Ett  vinrum är det perfekta sättet att förvara och visa upp din vinsamling. Oavsett om du har några dussin flaskor eller några tusen kan ett vinrum anpassas för att uppfylla dina förvaringsbehov. Förutom temperatur- och fuktighetskontroll skyddar ett välutformat vinrum också dina viner från ljus och vibrationer. Dessa miljöfaktorer kan orsaka för tidigt åldrande, så det är viktigt att välja en förvaringslösning som håller dina viner i oskadat skick. Ett inbyggt vinrum är ett utmärkt alternativ för dem som tar sitt vin på allvar. Med sin anpassningsbara förvaring och toppmoderna klimatkontroll ser ett inbyggt vinrum till att dina viner alltid är redo att drickas.

Vinrum lyx

>>Ett inbyggt vinrum är det perfekta sättet att förvara och visa upp din vinsamling. <<

Stiligt - Ett svartvitt vardagsrum med en trappa ger en modern känsla.

FÖrVARING I VARDAGSRUM

Om du är som de flesta människor är ditt vardagsrum ett av de viktigaste rummen i ditt hem. Det är där du kopplar av efter en lång dag, tar emot gäster och umgås med familjen. Därför är det viktigt att hålla det snyggt och organiserat. Ett sätt att göra detta är att investera i särskilda förvaringslösningar för vardagsrummet. Det finns ett antal olika alternativ på bokhyllor och skåp . Dessa delar kan hjälpa till att maximera ditt utrymme och hålla ditt vardagsrum snyggt och välkomnande. Dessutom kan de också användas för att visa upp saker som är viktiga för dig, till exempel foton, konstföremål eller familjeminnen.  Alltid utifrån mottot att ingenting är omöjligt. Om du kan föreställa dig det kan vi skapa det.

BADRUM

Ett välorganiserat badrum är en viktig ingrediens i ett avkopplande hem. Det kan vara svårt att hitta en plats för allt i ett badrum, men det finns några förvaringstips som kan hjälpa till att maximera utrymmet. Det finns några saker att tänka på när du bestämmer dig för var du ska förvara saker i badrummet. Tänk först på vad du använder oftast och vad som är lättåtkomligt. Till exempel kan toalettartiklar och handdukar förvaras i ett skåp eller en hylla nära handfatet. För det andra ska du fundera på vad som behöver förvaras utom synhåll. Medicinskåp är bra för att förvara saker som rakhyvlar och tandkräm. Tänk slutligen på vad som kan förvaras i dekorativa korgar eller behållare. Detta är ett bra alternativ för saker som används sällan, till exempel extra schampo eller gästhanddukar. Genom att ta dig tid att planera din förvaring kan du skapa ett badrum som är både funktionellt och snyggt.

Detta hjälper till att hålla bänk rena och ger ditt badrum ett snyggt utseende. Med lite kreativitet kan du enkelt förvandla ditt badrum till en oas.

Platsbyggt badrumsskåp vitt vola mässingsblandare mosaik

> alla förtjänar sitt drömhem <

Stiligt - Två män i en verkstad diskuterar planer på ett platsbyggt kök.

På Stiligt är vi stolta över att kunna skapa  unika och skräddarsydda förvaringslösningar som är anpassade till våra kunders individuella behov. Oavsett om du letar efter en förvaring i traditionell stil eller något mer modernt kan vi samarbeta med dig för att skapa ett utrymme som perfekt återspeglar din stil. 

Vi erbjuder en mängd olika ytbehandlingar, färger och material, så du kommer garanterat att hitta den perfekta kombinationen för din förvaring. Och eftersom vi bygger förvaringslöningar i vår egen fabrik kan vi erbjuda skräddarsydda storlekar och designalternativ som du inte hittar någon annanstans. Så om du letar efter ett verkligt unikt förvaringslönisning är stiligt det perfekta valet.

Kontakta oss idag för att komma igång med ditt drömhem.

Nedan kan du se exempel på några stilar och projekt vi dokumenterat.

Se våra priser

Alla våra förvaringslösningar byggs från grunden i vårt egna snickeri. Genom att inte använda oss av några mellanhänder, återförsäljare eller dyra showroom kan vi hålla nere priserna.  På så sätt kan vi  erbjuda prisvärda, helt unika och måttanpassande förvaringslösningar.

Varje förvaringslösning vi gör blir helt unikt och priset varierar beroende på hur stort förvaringen är, speciallösningar, antal skåp och självklart vilken skåpsinredning man i slutändan väljer.

Nero marquina svart marmor svart trälucka
Stiligt - Ett vardagsrum med träväggar och platt-tv i Unika platsbyggda kök.
Vinkylare fest tillställning party välkommen in födelsedag fira jippie
Vardagsrummet är ett av de viktigaste rummnen. Därför är det viktigt att hålla det snyggt och organiserat. Ett sätt att göra detta är att investera i särskilda förvaringslösningar för vardagsrummet.
Ett  vinrum är det perfekta sättet att förvara och visa upp din vinsamling.

Ett välorganiserat badrum är en viktig ingrediens i ett avkopplande hem. Det kan vara svårt att hitta en plats för allt i ett badrum,

Platsbyggda lösningar som hemmabio rum och övriga speciallösningar

Garderober

Garderober

Det finns många fördelar med platsbyggd garderob som byggs på plats. Inte minst om du bor i ett trångt utrymme och vill få ut det mesta av dina kvadratmeter. Här tänkte vi gå igenom några saker som kan vara bra att veta om du planerar att skaffa en platsbyggd garderob. Garderober kan byggas på mått, vilket innebär att de kan skräddarsys för att passa just ditt utrymme. Detta kan vara särskilt användbart om du har en smal hall eller mycket högt i tak. En annan fördel med platsbyggda möbler är att du kan välja de material och ytbehandlingar som bäst passar din stil och budget.

Utrymmeseffektiva.

Först och främst är de otroligt utrymmeseffektiva. Vi kan utforma din garderob så att den utnyttjar varje centimeter av det tillgängliga utrymmet, så att du kan förvara fler kläder på mindre utrymme.

Platsbyggd garderob snedtak sovrum

>>platsbyggda garderober anpassas för dina specifika behov. <<

garderob sekelskifte blå ST. Pauls Blue

Kan anpassas för att passa dina specifika behov

Slutligen kan platsbyggda garderober anpassas för att passa dina specifika behov. Vi kan lägga till hyllor, upphängningsstänger och andra funktioner för att se till att din garderob är perfekt för dig. Om du letar efter en garderob som erbjuder alla de fördelar som nämns ovan bör du överväga att investera i en platsbyggd garderob. Du kommer inte att ångra dig!

Bara din fantasi sätt gränserna för utseendet

När det gäller utformningen av platsbyggda garderober finns det inga gränser – det är bara din fantasi som sätter gränserna! Vi kan skapa vilken stil eller form som helst, så du kan vara säker på att din garderob kommer att passa perfekt till ditt hems befintliga inredning. Vi har också ett enormt utbud av material och ytbehandlingar att välja mellan, så att du kan hitta den perfekta garderoben för dina behov och din budget.

> alla förtjänar sitt drömhem <

På Stiligt anser vi att alla förtjänar sitt drömhem. Oavsett om du vill ha en  klassisk garderob eller något mer modernt arbetar vi tillsammans med dig för att skapa ett utrymme som du kommer att älska att tillbringa tid i.  

Garderobsvägg sovrum shaker NCS S3005-Y20R

På Stiligt är vi stolta över att kunna skapa  unika och skräddarsydda garderober som är anpassade till våra kunders individuella behov. Oavsett om du letar efter en garderob i traditionell stil eller något mer modernt kan vi samarbeta med dig för att skapa ett utrymme som perfekt återspeglar din stil. 

Vi erbjuder en mängd olika ytbehandlingar, färger och material, så du kommer garanterat att hitta den perfekta kombinationen för ditt nya garderob. Och eftersom vi bygger våra garderober i vår egen fabrik kan vi erbjuda skräddarsydda storlekar och designalternativ som du inte hittar någon annanstans. Så om du letar efter ett verkligt unikt kök är stiligt det perfekta valet.

Kontakta oss idag för att komma igång med ditt drömhem.

Nedan kan du se exempel på några stilar och projekt vi dokumenterat.

Stiligt - Två män i en verkstad diskuterar planer på ett platsbyggt kök.

Se våra priser

Alla våra gardeorber byggs från grunden i vårt egna snickeri. Genom att inte använda oss av några mellanhänder, återförsäljare eller dyra showroom kan vi hålla nere priserna.  På så sätt kan vi  erbjuda prisvärda, helt unika och måttanpassande garderober.

Varje garderob vi gör blir helt unikt och priset varierar beroende på hur stort rummet  är, speciallösningar, antal skåp och självklart vilken skåpsinredning man i slutändan väljer.