Platsbyggda walk in closet

Platsbyggda walk in closet. Vi byggar garderober som  maximerar ytor, utrymmen och planerar samt genomför för optimalt resultat. Inget lämnas år slumpen. Rätt armaturer och belysning skapar miljön du älskar.

WALK IN CLOSET

platsbyggd walk in closet

Platsbyggda Walk in Closet

Funderar du på en walk-in-closet till ditt hem? Walk-in closets har varit populära sedan början av 1900-talet då de introducerades av amerikanska designers som hade ett öga för lyx. Den vackra designen i kombination med högkvalitativa material gjorde dessa nya rum samtidigt moderna och tidlöst lyxiga.Vi är många som drömmer om den där lyxig känslan att ha ett rum där alla saker har sin specifika plats. En fantastisk känsla när man hittar allt. Där var sak har sin egen plats.

 Vi på stiligt Design är specialiserade på att utforma och bygga platsbyggda lösningar vilket skapar perfekt förutsättningar för bygga walk in closet eller klädkammare som det kallas på svenska. Vårt expertteam hjälper dig att välja den perfekta anpassade layouten, materialen och ytbehandlingen som passar dina behov och din stil. Eftersom vi bygger allt platsbyggt i vår egna fabrik kan vi utformar garderob och skåp för alla möjliga önskemål och behov så vi kan utnyttja rummet maximalt. Från anpassade hyllor och lådor för förvaring av kläder till rymliga garderober med stora utrymmen för att hänga kläderna samt plats för skor. Genom att ha en väl genomtänkt och design på din walk in closet får du överblick du kan hitta allt lätt och sparar tid.

Förutom att tänka på hur mycket förvaring du behöver så och vilka material samt färger du vill har på garderober och skåp, behöver du även fundera helheten. Vilket golv med ska du ha? Heltäckningsmatta, Klinkers, laminat eller trägolv. Vill du ha en spegel eller flera speglar? Ska du ha belysning i garderoben. Vilken inredning och tillbehör gillar du?

Under här ser du exempel på walk in closets vi gjort.