förvaringslösningar platsbyggda garderober

När det kommer till Förvaringslösningar är Platsbyggda garderober en perfekt lösning då man kan verkligen maximera lagringsutrymmet.

Garderober

Garderob

Platsbyggda Garderober

Har du mycket kläder och inte tillräckligt med utrymme?
Vi har lösningen åt dig! Vi kan designa en skräddarsydd garderob eller ett lagringssystem som passar dina behov perfekt.

Bara för att man har en platsbyggd garderob betyder det inte att den används effektivt till ert ändamål. Genom ha koll på olika mått och lång erfarenhet vågar vi kalla oss experter på att optimera ytan. Vi fråga alltid våra kunder detaljerade frågor. Hur många löpmeter hängförvaring behöver du? Föredrar du att hänga eller vika? Vill du ha belysning i garderoben?

Med lösningar från specialbyggda garderober till walk in closets, vi kan hjälpa dig att bygga lagringslösningar som inte bara är vackra utan också maximerar utrymmet i ditt hem. |

Det sägs att man har 2 sekunder på sig att göra ett gott första intryck. Hallen sätter därmed tonen för hela huset. Hallen är ett utrymme där det ofta krävs smarta platsbyggda lösningar

Sovrummet är rummet vi spenderar mest tid i och där vi har störst behov av klädförvaring. Med vår kunskap om storlek på olika plagg optimerar vi ytan med smarta lösningar.