Platsbyggt i Göteborg

Stiligt design bygger lösningar som är platsbyggt i Göteborg

UPPLEVELSE

Med inspirerande design och exceptionell service

skapar vi en upplevelse som består.

PERFEKTION

Var sak har sin plats.

KÄNSLA

Att längta hem, öppna dörren och undra “bor jag verkligen här”?

DETALJER

De är de små detaljerna som gör skillnaden.

Previous slide
Next slide
UPPLEVELSE
Med inspirerande design och exceptionell service skapar vi en upplevelse som består.
PERFEKTION
Var sak har sin plats.
KÄNSLA
Att längta hem, öppna dörren och undra “bor jag verkligen här”?
DETALJER
De är de små detaljerna som gör skillnaden.
Previous slide
Next slide

Från SVTs Husdrömmar - Villa Fernström

Skandinaviska minimalistens dröm inspirerat av Dunalley huset. Ett synnerligen unikt projekt där många superlativ kan användas. Kanske det mest imponerande av allt är att det är egenritat, in i minsta detalj, av Linus Fernström. Passionen för bygg och design genomsyrar hela projektet och allt är platsbyggda lösningar och unik design!

Exklusivt, prisvärt och platsbyggt

Vill du skapa ett hem som speglar din stil och är helt unikt? Kanske ett platsbyggt bibliotek där du kan kan vara för dig själv. Eller ett platsbyggt kök med en stor köksö som blir en livlig plats där nära och kära samlas. Vi brinner lite extra för att skapa upplevelser i hemmet

Exklusivt,prisvärt och platsbyggt i Göteborg . Genom att inte ha några flotta utställningar med höga lokalhyror kan vi erbjuda våra kunder prisvärda och kvalitativa lösningar som är platsbyggda i Göteborg . Se våra prisexempel. 

Vi har ett mycket stort utbud av olika material, där vi bland annat jobbar med trä, sten, keramik och tyg. På så sätt blir varje projekt unikt. Allt byggs från grunden i vårt egna snickeri. För att säkerställa kvalitén och upplevelsen när man beställer något från Stiligt Design så levererar och monterar vi med våra egna montörer. Är du intresserad av en prisuppskattning på ett av dina projekt? Fyll då in vårat formulär under prisförslag.

Walk in closet

“Ett rum som de flesta drömmer om? Ett rum som gör dig glad en trött morgon. Överskådligt, snyggt och där varje sak har sin plats.”

Walk in closets ligger oss extra varmt om hjärtat. Här kan vi verkligen vara kreativa och skapa något unikt. Vi tar hand om varje detalj för att göra din platsbyggda walk in closet till ett utrymme som fokuserar på dig. Optimalt utformad där allt har sin plats – oavsett hur många kläder du har

Kök

Arkitekturen i dagens hus och lägenheter utformas ofta med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Inte alltför sällan rivs väggar för att öppna upp i äldre fastigheter. Detta har gjort köket till hjärtat och är mer än bara en plats att laga mat på. Det är en plats där minnen skapas med familj och vänner.

Med kökets centrala placering blir estetiken desto viktigare. Designen på köket är ofta utgångspunkten för hela huset eller lägenheten. Här ger vårt breda utbud er många alternativ vare sig ni vill ha ett modernt eller klassiskt platsbyggt kök.

Garderober

“Insidan räknas också! Platsbyggda lösningar handlar om mer än estetik.”

Ska man ha låda, hyllplan eller hängförvaring? Hur hög är en skjorta eller en kappa? Hur långa är ett par skor? Vad ska man göra med den där skurhinken som aldrig får plats bredvid dammsugaren? Med vår kunskap inom platsbyggd förvaring så optimerar vi ytan.