Platsbyggd walk in closet

Platsbyggd walk in closet. Det kommer till walk in closet är Platsbyggda walk in closet en perfekt lösning då man kan verkligen maximera lagringsutrymmet läs på instagram

Walk in closet exklusiv spegel med led belysning

Walk in closet

Svart garderob liten walk in closet

Platsbyggd Walk in Closet

Funderar du på en walk-in-closet till ditt hem? Walk-in closets har varit populära sedan början av 1900-talet då de introducerades av amerikanska designers som hade ett öga för lyx.

Den vackra designen i kombination med högkvalitativa material gjorde dessa nya rum samtidigt moderna och tidlöst lyxiga.Vi är många som drömmer om den där lyxig känslan att ha ett rum där alla saker har sin specifika plats. En fantastisk känsla när man hittar allt. Där var sak har sin egen plats.

Vi på stiligt är specialiserade på att utforma och bygga platsbyggda lösningar vilket skapar perfekt förutsättningar för bygga walk in closet eller klädkammare som det kallas på svenska. Vårt expertteam hjälper dig att välja den perfekta anpassade layouten, materialen och ytbehandlingen som passar dina behov och din stil. Eftersom vi bygger allt platsbyggt i vår egna fabrik kan vi utformar garderob och skåp för alla möjliga önskemål och behov så vi kan utnyttja rummet maximalt. Från anpassade hyllor och lådor för förvaring av kläder till rymliga garderober med stora utrymmen för att hänga kläderna samt plats för skor. Genom att ha en väl genomtänkt och design på din walk in closet får du överblick du kan hitta allt lätt och sparar tid.

Förutom att tänka på hur mycket förvaring du behöver så och vilka material samt färger du vill har på garderober och skåp, behöver du även fundera helheten. Vilket golv med ska du ha? Heltäckningsmatta, Klinkers, laminat eller trägolv. Vill du ha en spegel eller flera speglar? Ska du ha belysning i garderoben. Vilken inredning och tillbehör gillar du?

>> platsbyggda och anpassade för dina specifika behov. <<

Vad ska du tänka på när du ska bygga en walk in closet

Börja med att fundera över dina behov. Hur ser din garderob ut just nu? Vad har du för kläder? Om du identifierar behoven, då kan du avgöra hur stort utrymme det kommer att ta. En walk in closet behöver vanligtvis minst en yta på 1,5 x 1,8 meter, men den kan vara större om du har fler kläder att förvara.

Hängare, Hyllor, lådor i din walk in closet?

Om du är som de flesta människor har du förmodligen alldeles för många kläder och för få klädstänger för galgar. Så hur du ska förvara kläderna är definitivt något att tänka på när du utformar förvaringen i din walk in closet. Klädstänger är en viktig del av en walk in closet. Det finns många olika typer, från enkelsidiga hängare som hänger vertikalt till dubbelsidiga hängare där varje sida hänger horisontellt eller i 45 grader. Hyllor är en annan viktig egenskap hos en walk in closet. Du kan antingen installera hyllor på väggarna eller använda en fristående garderob. Om du har många kläder kan du behöva installera mer än en hylla. Lådor är också ett bra sätt att förvara kläder, särskilt om du inte har mycket utrymme på hyllorna. Du kan bestämma storleken och antalet hyllor du behöver beror på vilka kläder du har förvarade i din garderob samt hur mycket utrymme som finns tillgängligt.

Dörrar och fack i walk in closet

De flesta walk in closets är inte utrustade med dörrar. Det erbjuder ett bra sätt att utvärdera dina val direkt. Normalt sätt är dörrar i walk in closet onödiga. Det handlar i huvudsak om att se dina kläder. Om du har många tillbehör eller småsaker att förvara kan du överväga att lägga till några fack i din walk in closet. Detta kan göras genom att installera extra hyllor, använda hängande korgar eller lådor eller använda en förvaringsbänk.

walk in closet / Klädkammare takfönster öppen förvaring
Klädkammare exklusiv valnöt

Visa upp favoriterna

Visa dina smycken och handväskor eller dina klockor, att ha en snygg förvaring för dina associerar ett effektivt sätt att skapa en unik look i din garderob. Eller älskar du skor då kan du förvara dina välvårdade skorna synligt.

Lägg in Heltäckningsmatta

En helteckningsmatta kan vara pricken över i:et. Det ger en bekväm yta under fötterna samtidigt som du tar in lyxartiklar som för tillbaka minnen av hotellrum. Välj ljusa färger för ett ljusare rum och ge det en känsla av ett större utrymme.

> alla förtjänar sitt drömhem <

Stiligt Aktiebolag

På Stiligt är vi stolta över att kunna skapa  unika och skräddarsydda platsbyggda  walk in closets som är anpassade till våra kunders individuella behov. Oavsett om du letar efter ett walk in closet i traditionell stil eller något mer modernt kan vi samarbeta med dig för att skapa ett utrymme som perfekt återspeglar din stil. 

Vi erbjuder en mängd olika ytbehandlingar, färger och material, så du kommer garanterat att hitta den perfekta kombinationen för din platsbyggda walk in closet. Och eftersom vi bygger våra walk in closets i vår egen fabrik kan vi erbjuda skräddarsydda storlekar och designalternativ som du inte hittar någon annanstans. Så om du letar efter ett verkligt unik walk in closet är stiligt det perfekta valet.

Kontakta oss idag för att komma igång med ditt drömhem.

Nedan kan du se exempel på några stilar och projekt vi dokumenterat.

Se våra priser

Alla våra platsbyggda walk in closets byggs från grunden i vårt egna snickeri. Genom att inte använda oss av några mellanhänder, återförsäljare eller dyra showroom kan vi hålla nere priserna.  På så sätt kan vi  erbjuda prisvärda, helt unika och måttanpassande walk in closets.

Varje walk in closet vi gör blir helt unikt och priset varierar beroende på hur stor din walk in closet är, speciallösningar, antal skåp och självklart vilken skåpsinredning man i slutändan väljer.

EXEMPEL PÅ walk-in-closetprojekt

Här ser du exempel på walk in closets vi gjort.

Vem vill inte vakna upp till den här utsikten? Garderobsön är elegant placerad, med bänkskiva i Carraramarmor. Den breda ramen runt om lådorna och skåpen är skarvlös vilket ger ett rent och lyxigt intryck
Vad gör man när barnen flyttar ut och ett helt rum plötsligt finns över? Man låter givetvis Stiligt skapa en fantastisk walk in closet.
Det svarta tillsammans med den gröngråa väggfärgen skapar en fin kontrast som ger ett modert och lugnt uttryck. Det sluttande taket såg vi som en möjlighet att skapa något unikt.
Ett av de mest omtalade rummen i många hem är idag hemmets walk in closet. Rummet som ofta blir det lilla extra, där det är ok att satsa på detaljer som övriga hemmet inte har och ett rum många drömmer om att ha
Här har vi ombinerat exklusiva material av flera de i klädkammaren. Trä inredning i valnöt, ön med lådor är inklädd med det finaste italienska lädret, belysningen som är integrerad ligger i bakkant.
Här har vi fått chansen att hjälpa en familj som har en bra yta, men i och med snedtaket kände de att det är svårt att få till maximal förvaring.
Här har vi det snitsigt och stilfullt på samma gång, ett hem med en enhetlig harmoni. Färg, form och funktionalitet är noga utvalt till det yttersta för att bibehålla den rymd som lägenheten bjuder på.

Om du letar efter en klädkammare som är snygg och har gott om förvaringsmöjligheter är detta det perfekta valet för dig! 

WALK IN CLOSET

WALK IN CLOSET

Funderar du på en walk-in-closet till ditt hem? Walk-in closets har varit populära sedan början av 1900-talet då de introducerades av amerikanska designers som hade ett öga för lyx. Den vackra designen i kombination med högkvalitativa material gjorde dessa nya rum samtidigt moderna och tidlöst lyxiga.Vi är många som drömmer om den där lyxig känslan att ha ett rum där alla saker har sin specifika plats. En fantastisk känsla när man hittar allt. Där var sak har sin egen plats. Vi på stiligt är specialiserade på att utforma och bygga platsbyggda lösningar vilket skapar perfekt förutsättningar för bygga walk in closet eller klädkammare som det kallas på svenska. Vårt expertteam hjälper dig att välja den perfekta anpassade layouten, materialen och ytbehandlingen som passar dina behov och din stil. Eftersom vi bygger allt platsbyggt i vår egna fabrik kan vi utformar garderob och skåp för alla möjliga önskemål och behov så vi kan utnyttja rummet maximalt. Från anpassade hyllor och lådor för förvaring av kläder till rymliga garderober med stora utrymmen för att hänga kläderna samt plats för skor. Genom att ha en väl genomtänkt och design på din walk in closet får du överblick du kan hitta allt lätt och sparar tid. Förutom att tänka på hur mycket förvaring du behöver så och vilka material samt färger du vill har på garderober och skåp, behöver du även fundera helheten. Vilket golv med ska du ha? Heltäckningsmatta, Klinkers, laminat eller trägolv. Vill du ha en spegel eller flera speglar? Ska du ha belysning i garderoben. Vilken inredning och tillbehör gillar du?

>> platsbyggda och anpassade för dina specifika behov. <<

walk in closet / Klädkammare takfönster öppen förvaring

Vad Ska Du Tänka På När Du Ska Bygga En Walk In Closet

Börja med att fundera över dina behov. Hur ser din garderob ut just nu? Vad har du för kläder? Om du identifierar behoven, då kan du avgöra hur stort utrymme det kommer att ta. En walk in closet behöver vanligtvis minst en yta på 1,5 x 1,8 meter, men den kan vara större om du har fler kläder att förvara.
Klädkammare exklusiv valnöt

Hängare, Hyllor, Lådor I Din Walk In Closet?

Om du är som de flesta människor har du förmodligen alldeles för många kläder och för få klädstänger för galgar. Så hur du ska förvara kläderna är definitivt något att tänka på när du utformar förvaringen i din walk in closet. Klädstänger är en viktig del av en walk in closet. Det finns många olika typer, från enkelsidiga hängare som hänger vertikalt till dubbelsidiga hängare där varje sida hänger horisontellt eller i 45 grader. Hyllor är en annan viktig egenskap hos en walk in closet. Du kan antingen installera hyllor på väggarna eller använda en fristående garderob. Om du har många kläder kan du behöva installera mer än en hylla. Lådor är också ett bra sätt att förvara kläder, särskilt om du inte har mycket utrymme på hyllorna. Du kan bestämma storleken och antalet hyllor du behöver beror på vilka kläder du har förvarade i din garderob samt hur mycket utrymme som finns tillgängligt.
walk in closet glashyllplan grått glas tonat glas

Dörrar och fack i walk in closet

De flesta walk in closets är inte utrustade med dörrar. Normalt sätt är dörrar i walk in closets onödiga. Det handlar i huvudsak om att se dina kläder. Om du har många tillbehör eller småsaker att förvara kan du överväga att lägga till några fack i din walk in closet. Detta kan göras genom att installera extra hyllor, använda hängande korgar eller lådor eller använda en förvaringsbänk.

Klädkammare inredning glas valnöt

Visa upp favoriterna

Visa dina smycken och handväskor eller dina klockor, att ha en snygg förvaring för dina associerar ett effektivt sätt att skapa en unik look i din garderob. Eller älskar du skor då kan du förvara dina välvårdade skorna synligt.

Lägg in Heltäckningsmatta

En helteckningsmatta kan vara pricken över i:et. Det ger en bekväm yta under fötterna samtidigt som du tar in lyxartiklar som för tillbaka minnen av hotellrum. Välj ljusa färger för ett ljusare rum och ge det en känsla av ett större utrymme.

Stiligt AKtiebolag

På Stiligt är vi stolta över att kunna skapa  unika och skräddarsydda walk in closets som är anpassade till våra kunders individuella behov. Oavsett om du letar efter en walk in closet i traditionell stil eller något mer modernt kan vi samarbeta med dig för att skapa ett utrymme som perfekt återspeglar din stil.  Vi erbjuder en mängd olika ytbehandlingar, färger och material, så du kommer garanterat att hitta den perfekta kombinationen för ditt nya Walk i closet. Och eftersom vi bygger våra walk in closets i vår egen fabrik kan vi erbjuda skräddarsydda storlekar och designalternativ som du inte hittar någon annanstans. Så om du letar efter ett verkligt unikt walk in closet är stiligt det perfekta valet. Kontakta oss idag för att komma igång med ditt drömhem. Nedan kan du se exempel på några stilar och projekt vi dokumenterat. Kontakta oss idag för att komma igång med ditt drömhem. Nedan kan du se exempel på några stilar och projekt vi dokumenterat.

Se våra priser

Alla våra walk in closets byggs från grunden i vårt egna snickeri. Genom att inte använda oss av några mellanhänder, återförsäljare eller dyra showroom kan vi hålla nere priserna.  På så sätt kan vi  erbjuda prisvärda, helt unika och måttanpassande garderober.

Varje walk in closet vi gör blir helt unikt och priset varierar beroende på hur stort rummet  är, speciallösningar, antal skåp och självklart vilken skåpsinredning man i slutändan väljer.

EXEMPEL PÅ walk-in-closetprojekt