Platsbyggda moderna kök

Platsbyggda moderna kök är en mångsidig stil som passar i äldre fastigheter likväl moderna fastigheter.Detaljer som handtag och kakel avgör känslanläs på instagram

PLATSBYGGDA MODERNA KÖK

SOm du letar efter ett nytt kök, men inte vill ha något gammaldags och föråldrat, kan moderna och minimalistiska kök vara det perfekta valet. Moderna kök handlar om eleganta lösningar och material som gör ditt matlagningsutrymme mer effektivt. Minimalistiska kök tar detta till en ännu högre grad genom att ta bort allt som inte absolut behöver vara där från synhåll. Dessa två designstilar har ökat i popularitet under de senaste åren på grund av deras enkelhet, effektivitet och estetiska tilltal.

Modulära köksöar är ett bra komplement till moderna kök. De ger dig mer förvarings- och diskutrymme samt ytterligare sittplatser. Om ditt hem har en öppen planlösning kan modulära köksöar hjälpa till att definiera gränserna mellan de olika utrymmena på en praktisk plats. Flytande kökshyllor är ett annat bra alternativ för moderna kök. De kan också användas i minimalistiska konstruktioner för att skapa ett öppnare utseende med mindre visuell oordning.

Minimalistiska kök handlar om att maximera utrymmet genom att minimera röran. Dessa typer av design tenderar att vara mycket linjära där inga köksmaskiner syns.

Minimalistiska kök är perfekta för personer som bor i små utrymmen eller hem med begränsade förvaringsmöjligheter, men de kan också fungera bra i större fastigheter där husägare vill ha ett mer strömlinjeformat utseende.

Moderna kök handlar om eleganta lösningar och material som gör ditt matlagningsutrymme mer effektivt. Minimalistiska kök tar detta till en ännu högre grad genom att ta bort allt som inte absolut behöver vara där från synhåll.

Moderna kök handlar om eleganta lösningar och material som gör ditt matlagningsutrymme mer effektivt. Minimalistiska kök tar detta till en ännu högre grad genom att ta bort allt som inte absolut behöver vara där från synhåll.

Köksö villa Fernström

> Alla Förtjänar Sitt Drömkök <

Stiligt Aktiebolag

På Stiligt är vi stolta över att kunna skapa unika och skräddarsydda platsbyggda morderna kök som är anpassade till våra kunders individuella behov. Oavsett om du letar efter ett kök i traditionell stil eller något mer modernt kan vi samarbeta med dig för att skapa ett utrymme som perfekt återspeglar din stil.

Vi erbjuder en mängd olika ytbehandlingar, färger och material, så du kommer garanterat att hitta den perfekta kombinationen för ditt nya kök. Och eftersom vi bygger våra kök i vår egen fabrik kan vi erbjuda skräddarsydda storlekar och designalternativ som du inte hittar någon annanstans. Så om du letar efter ett verkligt unikt kök är stiligt det perfekta valet.

Kontakta oss idag för att komma igång med ditt drömkök.

Nedan kan du se exempel på några stilar och projekt vi dokumenterat.

Se våra priser

Alla våra platsbyggda moderna kök byggs från grunden i vårt egna snickeri. Genom att inte använda oss av några mellanhänder, återförsäljare eller dyra showroom kan vi hålla nere priserna.  På så sätt kan vi  erbjuda prisvärda, helt unika och måttanpassande kök.

Varje kök vi gör blir helt unikt och priset varierar beroende på hur stort köket är, speciallösningar, antal skåp och självklart vilken skåpsinredning man i slutändan väljer.

bilder från Moderna köksprojekt

Köket i villa Fernström är minimalistiskt utformat, men har alla funktioner du behöver. Det är perfekt för alla som vill ha ett snyggt och elegant kök utan att offra någon funktionalitet.

Utöver ett antal grundläggande krav på funktion, förvaring och färg (gissa vilken) fick vi fria händer. Med tanke på slitaget på ett kontorshotell och festlokal så blev Fenix laminat det naturliga val i både skåpsluckor,
Ett minimalistiskt kök med varma toner ger ett välkomnande och lugnt intryck i denna vackra sekelskifteslägenheten i Linné. Med de rena ytorna dras blicken till de vackra detaljerna som original stuckaturer och takrosett.
Med en helt öppen planlösning ville vi i detta projekt få köket att smälta in. Allt är utformat med minimalism i åtanke. Öppen planlösning kan ofta innebära att man offrar förvaring eller vitvaror.

Som så ofta är det som känns stilla och harmoniskt för ögat ett resultat av minutiöst planerade. En kombination av flera olika material i varma färg harmonierar och skapar en hemtrevlig känsla.

Designen är minimalistisk och handtagslös. Ett vackert giftermål mellan avskalad design och mörkbetsat trä som tillsammans skapar en hemtrevlig känsla.

Nedan finner du de mest efterfrågade köksstilarna just nu.

Det finns många olika köksstilar, men ett av de mest tidlösa köken är det klassiska köket.

Här kan du se alla våra olika kök som vi har gjort